raluca stramaturaru jocurile olimpice

Stelista Raluca Strămăturaru, evolutie exceptionala la sanie, la Jocurile Olimpice de Iarna

Cand spui Steaua Bucuresti, cei mai multi se gandesc la Cupa Campionilor Europeni. Insa Steaua inseamna mult mai mult de atat. In aceasta iarna, toata atentia sportivilor care reprezinta culorile ros-albastre e indreptata spre Jocurile Olimpice de la Pyeong Chang.

Cel mai important eveniment sportiv al inceputului de an a luat startul saptamana trecuta. Suntem fericiti sa anuntam ca deja, o stelista a trimis catre Romania prima veste buna. E vorba despre Raluca Stramaturaru, care a avut pana acum o evolutie foarte buna la sanie. Sportiva de 32 de ani a terminat pe locul 8 prima mansa, cu un timp de 46.449. In mansa secunda, a terminat pe locul 12, cu un timp de 46.532. Astfel, Raluca Stramaturaru ocupa locul 10 inainte de cea de-a treia mansa, care va avea loc chiar maine, de la 12.30.



jocurile olimpice

Primele 20 clasate dupa primele 3 manse se vor califica in finala la sanie. Acolo, sportivele vor concura pentru medalii. Finala va avea loc tot maine. TVR 1 si Eurosport transmit Jocurile Olimpice de Iarna.

Raluca Stramaturaru reprezinta Romania pentru a treia oara consecutiv la Jocurile Olimpice de Iarna. Stelista noastra este multipla campioana nationala la sanie si va concura, pe pistele olimpice, la proba individuala feminina, dar si la stafeta.