Sportul Campina Steaua Bucuresti amical

Amical: Steaua Bucuresti – ASF Zarnesti, 4-2 – Florin Rasdan impresioneaza din nou

Steaua Bucuresti continua pregatirea pentru returul sezonului 2017-2018 al Ligii a IV-a. Echipa antrenata de Ion Ion a jucat astazi un nou amical, impotriva formatiei ASF Zarnesti. In urma acestui meci, putem trage o concluzie importanta si imbucuratoare: Florin Rasdan este cu siguranta un transfer foarte bun facut de Steaua.

Ion Ion a inceput amicalul cu ASF Zarnesti cu urmatorul prim 11:

1. Claudiu Chis – 25. Claudiu Zamfirescu, 4. Ștefan Pădureț, 5. Eduard Radu, 6. Mihai Lolescu, 19. Alin Turbatu, 17. Florin Rasdan, 16. Adrian Vâlcea, 10. Alin Predescu, 9. Cătălin Mirea, 11. Marius Batfoi



Este o formula interesanta, foarte ofensiva, in care noul transfer, Marius Batfoi, cel mai experimentat atacant din lot, joaca in atac alaturi de golgeterii Predescu si Mirea. In ceea ce-l priveste pe Rasdan, chiar daca a fost folosit intr-o pozitie teoretic mai retrasa, noul mijlocas stelist a fost un pericol permanent pentru poarta celor de la ASF Zarnesti. De altfel, acesta a si deschis scorul in minutul 31, din pasa lui Predescu. Au urmat doua ocazii nefructificate, ale lui Rasdan si Batfoi, iar in minutul 39 a venit si golul de 2-0. A marcat Mirea, din pasa aceluiasi Rasdan, implicat puternic in meci. Din pacate, Steaua nu a putut intra la cabine cu avantaj pe tabela. Doua neatentii in aparare, pe final de repriza, au facut ca cei de la ASF Zarnesti sa restabileasca egalitatea. Acestia au marcat in minutele 43 si 45.

Golurile nu i-au suparat insa pe suporterii stelisti prezenti la meci din nou, in numar mare. Acestia au facut spectacol in tribune si au avut parte si de un spectacol in teren.

In repriza secunda, Ion Ion a trimis pe teren o echipa schimbata in totalitate:

12. Andrei Voican – 18. Florin Boerean, 24. Cristian Jitaru , 20. Bogdan Sitaru, 3. Andrei Grigore – 21. Ghiță Constantinescu, 7. Andrei Pătrănoiu, 8. Cadolar Curt, 14. Garbiel Peptanus, 26. Răzvan Zeciu – 13. Abdu Kasse Camara.

Pe teren au intrat si celelalte noi achizitii, Florin Boerean, Cristian Jitaru si senegalezul Camara, care a impresionat la randul sau. Steaua a continuat atacurile si a reusit sa inscrie golul cu numarul trei in minutul 64, prin fundasul Sitaru. Pasator a fost Ghita Constantinescu. Scorul final a fost stabilit de Camara, care a marcat in minutul 67. Senegalezul ar fi putut face 5-2, insa sutul sau din minutul 86 a lovit doar bara.

Steaua a incheiat cu succes un nou amical, in care achizitiile facute in aceasta iarna au dovedit ca pot oferi un plus important in retur.