adrian dorobantu

Adrian Dorobantu a plecat la CSM Oltenita

Dupa transferurile lui Batfoi, Rasdan, Boerean, Jitaru si Camara, a venit vremea ca Steaua Bucuresti sa se si desparta de un jucator, insa doar pentru cateva luni. Mijlocasul central Adrian Dorobantu a fost cedat imprumut echipei CSM Oltenita. Acesta se va intoarce la Steaua, la sfarsitul sezonului.

Pagina UnNouaPatruSapte a anuntat in exclusivitate transferul lui Dorobantu. Tanarul mijlocas stelist, care va implini 19 ani in iunie, a si acordat o declaratie paginii respective. „Am plecat ca jucător, ca suporter nu voi pleca niciodată,” a spus acesta.

Inainte de a semna cu Steaua, Adi Dorobantu a mai jucat si pentru Sportul Studentesc si Regal Sport. Mutarea la CSM Oltenita va fi, cu siguranta, un pas in fata pentru el. In acest moment, concurenta din zona centrala a primului 11 stelist este una foarte puternica. Cadolar Curt, Adi Valcea si Ghita Constantinescu par batuti in cuie, iar noul transfer, Rasdan, poate fi si el o solutie. Astfel, prin mutarea la CSM Oltenita, Dorobantu va putea strange in continuare experienta si jocurile atat de necesare pentru a progresa ca fotbalist.

Mult succes, Adi! Te asteptam inapoi ca sa ne batem pentru primul loc din Liga a III-a!

Un nou amical pentru Steaua

Steaua Bucuresti va juca maine, 21 februarie, de la ora 11.30, un nou amical. La Targu Secuiesc, baietii lui Ion Ion vor intalni echipa KSE Targu Secuiesc. Meciul de maine va fi penultimul amical al Stelei din cantonamentul de la Cheile Gradistei. In data de 24 februarie, echipa noastra va intalni Precizia Sacele.

Inca nu stim daca Steaua va mai juca si alte amicale pana la startul returului ligii a IV-a. Prima etapa a returului este programata pentru data de 2 martie.

 

Photo credit: UnuNouaPatruSapte