times new roman

Jenant! Gigi Becali a încercat din nou să-l cumpere pe Băluță, dar din greșeală a cumpărat redacția Times New Roman

Încă o gafă clubului de Liga I, Fcsb, a avut loc ieri seară. În încercarea de a câștiga în sfârșit Liga I, stăpânul clubului, Gigi Becali, a mai făcut o tentativă să-l cumpere de la Craiova pe vedeta Alexandru Băluță.

Din păcate, cardul de cumpărături al d-lui Becali s-a aflat aseară în posesia lui Vali Argăseală. Precum în episodul din 2016 cu transferul lui Dan Popescu în loc de Ovidiu Popescu, Argăseală a achiziționat din greșeală redacția cunoscutului ziar de pe internet Times New Roman.

Vestea a venit excelent pentru Times New Roman, o publicație aflată demult în declin, după ce agențiile de publicitate nu-i mai căutaseră demult pentru articole scrise pe brief despre brandurile lor. Treziți pe neașteptate cu prima de instalare la Fcsb în cont, redactorii Tnr au publicat imediat un articol ”fix să-i fie pe placul lui Ne-a Gigi”, după cum a declarat pentru noi o sursă internă.

Tot răul spre bine totuși! ”După ani de zile de irelevanță, facem un pas înainte de la convențiile satirei, care dictează că se pamfletează doar forma, nu și fondul. Și fiindcă tot am fost achiziționați de d-l Becali, am început prin a insinua că clubul Steaua nu doar că nu-i adevăratul club Steaua, ci și că-i finanțat din fonduri publice. Știam că-i fix invers, dar noul nostru trend e de a ignora adevărurile legii și etica satirei pentru a atrage mai mulți fani. De aceea, sperăm că și alte entități vor fi interesate de colaborarea cu noi, mă refer chiar la Partidul Social Democrat și la Biserica Ortodoxă Română,” a declarat Călin Petrar, redactorul șef al ziarului-pamflet.

O strategie se pare de succes, din moment ce unlike-urile luate imediat de la fanii steliști în urma articolului au fost amortizate de like-urile luate de la fanii fcsbiști, despre care se știa dinainte că stau mai mult pe site-uri de can-can decât în tribunele stadioanelor. Tot cu această ocazie, s-a dezvăluit și adevărata identitate a celebrului Decebal Popescu, acesta fiind nimeni altul decât Mihai Mironică, cunoscutul partener de discuții telefonice al lui Gigi Becali de la sport.ro. 

La fel ca persoanele din redacția Times New Roman, acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.