amical liga 4 liga 1 steaua bucuresti alin predescu U19

Liga 4 > Liga 1

Nu glumeam atunci cand am spus ca fotbalul romanesc a scazut atat de mult in valoare incat diferenta dintre prima si ultima liga nu mai e asa de mare. Acest lucru a fost demonstrat chiar astazi, cand o televiziune a ales sa dea prioritate unui meci de Liga 4, trecand pe plan secund un meci de Liga 1.

E vorba, evident, de meciul dintre Steaua Bucuresti si Academia Rapid. Am spus-o de mai multe ori si o voi spune si acum. Acesta este evenimentul sportiv al anului in Romania. Mai mult de atat, din punct de vedere al pasiunii implicate, cu siguranta va fi vazut ca unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului, in lume.

Deja stim ca vor fi cel putin 40 de mii de oameni la meci. Si, desi se joaca in liga a patra bucuresteana, la meci nu vor fi doar bucuresteni. Ei bine, din acest motiv, Digi Sport a ales sa modifice canalul pe care va transmite meciul.

Daca, inainte, Steaua Bucuresti – Academia Rapid era programat sa fie transmis de Digi Sport 2, televiziunea de sport a decis azi sa transmita meciul pe primul sau post, adica Digi Sport 1. Drept urmare, meciul programat initial sa fie transmis pe Digi Sport 1, adica CS Universitatea Craiova – Poli Iasi, un meci de play-off, de Liga 1, a fost retrogradat la Digi Sport 2.

Mai era nevoie de vreo alta dovada ca sambata vom fi martori la un eveniment istoric? Nu cred. Dar uitati ca am mai primit una. Si sa fiti atenti la mine, prieteni! Meciul de sambata va fi cu totul special. Peste ani, peste multi ani, o sa va aduceti cu totii aminte ce ati facut in data de 14 aprilie 2018.

O spun din nou, desi nu cred ca este nevoie. Asta este Steaua. Asta inseamna Steaua Bucuresti. Doar aceasta echipa poate sa dea nastere la atata pasiune, la atatea emotii si la atata magie.

Forza Steaua!