petrea codrin munteanu au oprit promovarea Stelei in Liga 3

De ce a plecat Ion Ion? De ce au plecat jucatorii? De ce nu e Steaua in Liga 3?

Pun pariu ca nu stiti raspunsurile la aceste intrebari. Si pun pariu ca stiu si de ce nu le stiti. Raspunsul este unul foarte simplu: pentru ca cei din conducerea Stelei nu vi le-au dat. Cum nu i-a dat nici echipei voie sa joace in Liga 3.

S-a terminat sezonul 2017-2018 si ce s-a intamplat? Ion Ion a fost dat imediat afara. La fel de repede au fost dati afara mai multi jucatori. Dar chiar inainte de toate acestea, a-nceput goana pentru a inchide gura Stelei Libere. Nu stiti? Stati ca va spunem.

Ion Ion si-a facut treaba foarte bine. La fel si jucatorii

Ion Ion a fost adus pentru a face o echipa din nimic si pentru a castiga Liga a IV-a. Si chiar asta a facut.

Anul trecut, Steaua a avut o echipa foarte buna, care a castigat foarte multe meciuri, care a inscris foarte multe goluri si care a incasat foarte putine goluri. Insa, din cauze care nu tin de sport, echipa nu a promovat.

Totusi, conducerea Stelei a dat afara antrenorul si un numar mare de jucatori. Adica au fost indepartati fix oamenii care si-au facut treaba. Cei care nu si-au facut treaba, care trebuiau sa apere Steaua de mizeriile extra sportive, nu au patit nimic.

Cine sunt acestia? Eu cred ca stiti. Si, daca nu stiti, uitati-va la conducerea echipei.

Conducerea si-a batut joc de Steaua

Anul trecut, trei oameni din conducerea Stelei s-au prezentat in fata camerelor de filmat, pentru a-si face reclama.

Primul a fost colonelul Petrea. A mintit la TV ca va face tot ce trebuie ca echipa sa promoveze si i-a mintit pe suporteri ca va face tot ce trebuie ca echipa sa promoveze. Dar nu a facut n imic. Nu a facut nimic pentru echipa, bineinteles. Pentru propria sa persoana a facut destule. Ca nu degeaba s-a facut de rusine cand ProSport a dezvaluit ca are afaceri necurate cu Baboia, baiatul de la AMFB, pe care justitia l-a condamnat cu suspendare, pentru mai multe magarii. Si ProSport nici macar nu stie totul.

Petrea s-a dus la AMFB, s-a facut vicepresedinte si ne-a mintit ca o sa protejeze Steaua de abuzurile Academiei PSD. Ce a facut in schimb? Nimic. I-a lasat pe aia sa fure ca in codru. Iar cand noi i-am reprosat asta, ne-a mintit din nou, spunand ca a demisionat de la AMFB.

Din cauza lui Petrea, echipa noastra nu e acum in Liga 3. Dar el nu a plecat.

Al doilea om care a aparut la TV a fost colonelul Neagoe, seful sectiei de fotbal. A aparut la TV. A zis cateva cuvinte. In rest, a fost absent. A fost atat de absent, incat nu a putut sa ia nici cea mai mica masura impotriva abuzurilor celor de la AMFB si a hotiilor Academiei PSD. A fost nevoie sa mearga Talpan, seful departamentului juridic al clubului, ca sa faca sesizari la AMFB, desi nu asta era treaba lui. Dar tot Ion Ion a plecat la sfarsitul sezonului. Tot Patranoiu, Macris Junior si ceilalti baieti care si-au facut treaba.

Ultimul colonel care si-a facut prezenta la TV a fost Carlan, seful departamentului de marketing. E adevarat, el n-are nicio treaba cu promovarea echipei. Dar nu putem sa ne ne amintim cum se poza cu puii de cupa. I-a placut sa se dea mare cu ei, cu realizarile Stelei, dar inca nu a luat nicio masura impotriva celor de la FC Fcsb, care se folosesc si acum ilegal de palmaresul nostru. Nu a plecat nici asta, evident.

Steaua Libera a fost problema anul trecut

La sfarsitul sezonului, noi am atras atentia asupra mizeriilor de la club. Am fost acuzati atunci chiar de unii suporteri ca noi vrem sa destabilizam echipa. Ati inteles? Noi am destabilizat echipa. Cei care si-au batut joc de ea intreg sezonul nu au facut nimic rau, dar noi suntem vinovati. Asta este. Ne-am obisnuit deja. Adevarul este ca nimanui nu-i place adevarul. Iar Steaua Libera fix pe asta il spune.

Salutam initiativa celor de la Vacarm, care au transmis mesaje conducerii la amicalul de ieri. Din pacate, mesajele au venit prea tarziu. Paguba s-a produs. Hotii vor continua sa fure.

Noi ne cerem scuze ca am cedat presiunilor si ca nu le-am facut si mai multe probleme celor care si-au batut joc de Steaua. Nu o sa se mai repete.

A decis baiatul de la MAPN ca Steaua nu trebuie sa joace in Liga 3 anul asta

Cum care baiat de la MAPN? Codrin Munteanu, secretarul general, singurul baiat de la MAPN care e prezent saptamanal la clubul Steaua. Se pare ca functia de secretar general include si aceste sarcini. Si stim cu totii ca Steaua n-ar mai exista daca nu s-ar duce Codrin Munteanu ca sa le dea ordine subordonatilor lui. Uitati doar ce ordine bune le-a dat. Atat de bine au condus astia clubul in ultimul sezon, incat am facut performante peste tot. Sunt ironic, in caz ca nu v-ati prins.

Dar stati, ca Munteanu si cu Petrea au facut totusi ceva. I-au pus bete-n roate lui Talpan. Nu credeti? Dar de ce nu credeti? Ar fi prima data? Aceiasi doi baieti au falsificat anul trecut documente, ca sa il opreasca pe Talpan. Au ajuns sau trebuie sa ajunga in fata parchetului militar pentru asta. Chiar, ce se mai aude cu procesul asta? S-a musamalizat totul? Era normal sa se musamalizeze. PSD-ul are grija de ai sai. Si doar Codrin Munteanu si Petrea au facut totul pentru a ajuta echipa partidului.

Ar fi fost mare jale in tara daca ar fi promovat Steaua, in locul echipei pesedistilor. 

Noi asteptam acum cu nerabdare sa ne explice domnii Munteanu si Petrea de ce au anuntat ca obiectivul Stelei nu era sa promoveze in Liga 3. Daca nu asta era obiectivul, atunci de ce au mai fost dati afara Ion Ion si jucatorii? Vrem si noi sa stim ce obiectiv a avut Steaua anul trecut. Si, daca intr-adevar obiectivul a fost promovarea in Liga 3, de ce nu au platit adevaratii vinovati?

FRF e o mizerie. Trebuia mers in civil inca de la inceput

Am spus de mai multa vreme ca Steaua nu are ce sa caute la FRF. Daca vrea dreptate, trebuie sa mearga in civil. Trebuia sa mearga in civil inca de anul trecut, cand FRF a refuzat sa actualizeze palmaresul oilor. Nu a facut-o. Le-a permis hotilor alora sa fure in continuare. Si acum le permite sa isi bata joc de noi.

FRF a zis ca nu exista temei juridic pentru ca Steaua sa joace in Liga 3. Dar pentru Academia PSD a existat? Nu, prostilor, nu a existat. Dar ati facut voi. Ati ocolit pana si legile statului, ca sa promovati echipa partidului. Iar conducerea Stelei v-a ajutat.

Federatia trebuia pusa cu botul pe labe de foarte mult timp. Dar nu ai cu cine. Conducerea Stelei a votat cu Burleanu la alegeri. Si o sa vedeti ca acum o sa i se alature din nou, pentru a-i face rau lui Talpan. Doar pentru ca Talpan vrea sa duca Steaua acolo unde merita sa fie. Nu in Liga 3, ci in Liga 1.

O sa vedeti ca domnul Petrea se va opune trecerii procesului la TAS si in civil. Si apoi va incerca sa scape de Talpan. Iar, in ultima faza, va face ce au scris baietii de la Vacarm pe bannerele afisate ieri. Asta stiu sa faca. Asta fac.

In incheiere, trebuie sa ne recunoastem si noi vina. Ca suporteri, nu am facut nimic pentru Steaua. Promovarea a fost in mainile noastre, dar nu ne-a pasat. In acest caz, poate ca am primit si noi exact ce am meritat. Si, daca nu ne trezim, puteti fi siguri ca vom primi acelasi lucru si in sezonul urmator.