fundași stefan paduret asalt bucuresti

Amical: Steaua Bucuresti – Asalt Bucuresti, 12-0(5-0)

Steaua Bucuresti a jucat astazi un nou amical, cu un adversar mai vechi, pe care l-a intalnit si in sezonul trecut al Ligii a IV-a. Insa Asalt Bucuresti nu s-a mai prezentat la fel de bine ca in campionat. Steaua nu a avut probleme, invingand cu scorul de 12-0

Steaua Bucuresti: Iancu – Vilcea, Paduret, Andone, Iordache – Constantinescu, Olaru, Petcu – Ilie, Tirnacop, Predescu

Lacatus a inceput amicalul cu foarte multi oameni noi in lot. Au fost testati nou veniti, dar si jucatori promovati de la echipa U19. Iar scorul a fost deschis in minutul 14 chiar de catre un nou venit: Daniel Andone. Au urmat trei goluri marcate de Predescu, in minutele 24, 33 si 40, unul mai frumos ca altul. Dar scorul la pauza a fost stabilit de alte doua nume noi: Daniel Tirnacop (min. 42) si Adi Ilie (min. 44). Asadar, la pauza, Steaua ii conducea pe cei de la Asalt cu scorul de 5-0.

Dupa pauza, Lacatus a trimis in teren un alt unsprezece, dar jocul a ramas neschimbat. Steaua a ramas agresiva, spectaculoasa, ofensiva. Iar golurile au continuat sa curga. Rasdan a facut 6-0 in minutul 51. Iar Alin Robu a marcat si el din nou, in minutul 67. Insa omul reprizei secunde a fost Catalin Mirea. Nouarul stelist a dovedit din nou ca ii plac amicalele, marcand nu mai putin de 4 goluri in cele 45 de minute jucate.

Steaua a incheiat amicalul cu AFC Asalt Bucuresti cu 12 goluri marcate si niciunul primit. Iar echipa noastra ar fi putut sa inscrie chiar mai mult.

Sambata, baietii lui Lacatus vor mai avea un amical, poate cel mai puternic din aceasta perioada de pregatire. In Ghencea, pe terenul 5, Steaua va intalni Progresul Spartac, echipa care s-a batut anul trecut la promovarea in Liga 2. Meciul e programat sa inceapa la ora 10.30, iar biletele vor costa 10 lei.

Sedinta misterioasa anuntata de FRF

Pana atunci, insa, Steaua asteapta misterioasa sedinta a Comitetului Executiv al FRF, care va avea loc maine, de la ora 12.00. Burleanu si oamenii lui au anuntat astazi ca, dupa sedinta, de la ora 16.00, au de gand sa tina o conferinta de presa. E pentru prima data cand acestia anunta ca vor tine o conferinta de presa dupa o astfel de sedinta. Asadar, nu putem sa nu ne gandim ca, poate, acestia intentioneaza sa anunte promovarea Stelei in Liga 3. Vom afla totul maine, la ora 16.00.