Steaua U19, spre Liga Elitelor, ca uraganul

Steaua U19 a inceput in forta Etapa Preliminara a Ligii Elitelor U19 si se indreapta cu pasi repezi spre cel mai important campionat de tineret din tara. In echipa, joaca fotbalisti pe care s-ar putea sa-i vedem la echipa mare, in acest sezon al Ligii 4.

Maine, de la ora 16.00, in complexul sportiv Steaua va avea loc meciul 5 al Etapei Preliminare, ultimul meci al turului. Steaua U19 va intalni CN Dinicu Golescu, echipa de pe locul 4. Stelistii ocupa locul 1, cu trei victorii si o singura infrangere.

In prima etapa, tinerii stelisti au zdrobit cu scorul de 4-1 echipa de tineret a Academiei Partid Regal, zisa FC R sau Rapid. A urmat un 10-0 cu ACS Viitorul Arges Alexandru Duminica, dar si o infrangere cu 2-1 la CS Mioveni. In etapa cu numarul 4, Steaua U19 si-a regasit pofta de gol, invingand cu 9-1 in deplasare, la FC Arges. Golurile au fost marcate de Vlad Nitu(2), Rares Popa(3), Mario Gindac(3) si Razvan Milea.

Dupa 4 etape, Steaua U19 ocupa primul loc, la doua puncte distanta de locul 2.

Steaua U19

Mult succes, baieti, in meciul de maine! Forza Steaua!

Steaua Bucuresti a facut un transfer neasteptat

Steaua Bucuresti a anuntat astazi pe pagina de Facebook a echipei de fotbal ca a realizat inca un transfer. E vorba de fotbalistul brazilian Matheus Medeirso. Matheus (ii punem noi porecla, de pe acum) s-a nascut la data de 15 ianuarie, in 1997 la Rio de Janeiro. Are 1,83 m inaltime si 76 de kilograme. Inainte de a semna cu Steaua, a jucat ca atacant la echipa braziliana Friburguense.

Conform surselor noastre, Steaua urmeaza sa anunte si alte transferuri in zilele urmatoare.