javier humet seha

SEHA League: Steaua București – Vojvodina Novi Sad, 28-27(14-14)

În etapa cu numărul 3 a SEHA League, Steaua București a reușit o nouă victorie. În Sala Polivalentă din capitală, handbaliștii steliști i-au învins pe sârbii de la Vojvodina Novi Sad cu scorul de 28-27.

Steaua a început din nou meciul foarte greu, fiind condusă chiar si la 5 goluri diferență în prima repriză. Din fericire, baieții s-au trezit repede și au intrat la cabine cu 14-14 pe tabelă.

În a doua repriza, roș-albaștrii au trecut la conducerea jocului. Au condus până în minutul 57, când au fost egalați, 25-25. Ultimele minute au fost de infarct. Din fericire Steaua a reușit sa smulgă victoria în ultimele secunde, prin golul marcat de Grbovic.

Cel mai bun om al Stelei și al meciului a fost interul dreapta Javier Humet, care a marcat 10 goluri.  Au mai marcat și Ionuţ Georgescu (6 goluri), Alin Roşu (4), Nemanja Grbovic (2), Krsto Milosevic (2), Octavian Bizău, Mihai Becheru, Marius Stavrositu, Marin Vegar.

A doua victorie a Stelei în SEHA League a venit după un meci foarte spectaculos, un meci care ar încânta chiar și cârcotaș suporter al handbalului. După trei etape, echipa noastră ocupă locul 5 în clasament. Steaua a învins Tatran Presov în prima etapă și a pierdut la Zagreb, cu PPD Zagreb, în a doua.

Următorul meci va avea loc pe 18 septembrie, în deplasare, cu Vardar.