lps mircea eliade steaua bucuresti 0-20

LPS Mircea Eliade – Steaua București, 0-20(0-5)

Meciul cu liceeni de la LPS Mircea Eliade ar fi putut fi unul greu. Din fericire, Steaua București și l-a făcut ușor și a plecat acasă cu toate cele 3 puncte puse în joc.

Steaua București:  1. Claudiu Chiș – 5. Alin Iordache, 4. Ștefan Pădureț, 20. Bogdan Sitaru, 23. Alex Ogică – 8. Alexandru Aldea, 21. Ghiță Constantinescu – 26. Alexandru Mărgărit, 7. Florin Răsdan, 11. Alexandru Tîrnăcop – 10. Alin Predescu

Rezerve: 22. Horia Iancu – 24. Cristian Jitaru, 3. Mihai Zamfir, 15. Mihai Olaru, 16 . Adrian Vîlcea, 17. Alin Robu, 18. Andrei Badea

Antrenor: Marius Lăcătuș

Meciul a început mult mai greu decât s-ar fi așteptat steliștii. LPS Mircea Eliade a promovat în acest an pentru prima dată în Liga 4. Cu toate acestea, liceenii au reușit să le țină piept steliștilor… timp de 15 minute. Pentru Steaua, a deschis scorul Florin Răsdan, golgeterul echipei din acest sezon.

Au mai trecut 10 minute de liniște, apoi Steaua a înscris din nou, prin același Răsdan. Și din nou, și din nou, și din nou. Pentru că steliștii s-au descătușat după golul 2. Predescu a făcut 3-0, în minutul 37, Răsdan a realizat hat-trick-ul, în minutul 41, iar Mărgărit a stabilit scorul pauzei, 5-0 pentru Steaua București.

Predescu vs. Răsdan, nu Steaua vs. LPS Mircea Eliade

Repriza secundă a însemnat un antrenament pentru steliști. Târnăcop a făcut rapid 6-0, cu un șut deviat, după o lovitură liberă. Apoi Mărgărit a făcut 7-0, cu un lob de la 30 de metri, din lateral. Era de abia minutul 50.

Câteva minute mai târziu, Răsdan, rămas singur în careul celor de la LPS Mircea Eliade, a făcut 8-0 pentru Steaua. După toate călcâiele și loburile, i s-a făcut poftă și lui Predescu, care a făcut 9-0 tot cu un lob. 10-0 a venit și el, firesc. Marcator? Tot Răsdan, la al cincilea gol al său din acest meci.

Dacă Răsdan a marcat 5 goluri, Predescu nu s-a putut lăasa mai prejos. În minutul 65, decarul stelist l-a făcut pe portarul celor de la LPS Mircea Eliade să scoată din nou mingea din poartă, pentru a unsprezecea oară. Două minute mai târziu, Predescu a obținut golul cu numărul 4 al partidei, apropiindu-se și mai mult de Răsdan. LPS Mircea Eliade – Steaua, 0-12.

Numai că Răsdan nu a vrut să piardă titlul de cel mai bun marcator al meciului cu LPS Mircea Eliade, așa că a mai înscris și el, pentru 13-0. Și ca să nu marcheze doar mijlocașii și atacanții, Zamfir a marcat și el primul său gol pentru Steaua. Cu 15 minute înainte de  final, Predescu a făcut 15-0 pentru Steaua, marcând al cincilea său gol al meciului. Și dacă a dat Predescu, a dat și Răsdan, ducând scorul la 16-0.

Mihai Olaru ar fi putut face 17-0, dar a ales să rateze penaltiul obținut. Răsdan nu a fost la fel de milos și a înscris din nou, pentru 17-0. Apoi s-a făcut 18-0. A marcat, jucătorul cu numărul 18, Andrei Badea.

Meciul LPS Mircea Eliade – Steaua București s-ar fi putut termina cu scorul de 18-0 pentru militari, doar că Predescu nu a dorit să piardă concursul cu Răsdan, pentru titlul de cel mai bun marcator al meciului. Așa că decarul stelist a marcat din nou, ducând scorul la 19-0, cu 5 minute înainte de final.

Pe final de meci, bineînțeles că s-a făcut 20-0 pentru steliști. A marcat Andrei Badea.

Meciul LPS Mircea Eliade – Steaua București s-a terminat cu scorul de 20-0 pentru elevii lui Lăcătuș, un nou meci care demonstrează că Steaua merită să joace într-o ligă superioară.