De ziua Armatei, Steaua București a scos cupele din dotare

Astăzi, 25 octombrie, este Ziua Armatei Române. Cu această ocazie, trebuie să ne amintim și că Steaua București este clubul sportiv al armatei și că armata reprezintă o parte importantă, dacă nu cea mai importantă, din istoria și identitatea clubului nostru.

În cele peste șapte decenii de existență, Steaua a adus cinste armatei, depășind orice așteptări. Clubul nostru a câștigat numeroase cupe, campionate și medalii, reușind să se impună drept unul dintre cele mai de succes din Europa dar și din lume. Drept urmare, protiftând și de faptul că azi e Ziua Armatei, Steaua București și-a expus astăzi, în parcul Carol I din București, întreg palmaresul, adică trofeele și medaliile câștigate de-a lungul timpului.

Printre ele, evident, au fost prezenți și puii de cupă reprezentând victoriile obținute în finala de Cupa a Campionilor Europeni, de la Sevilla, și în Supercupa Europei, cu Dinamo Kiev.

palmares Steaua bucurești

Este a doua oară în anul 2018 când Steaua București alege să își prezinte palmaresul bogat. Prima data, cei doi pui de cupă au fost prezentați la meciul din sezonul trecut, cu Academia Rapid. Clubul Steaua București este unicul deținător al brandului Steaua, al numelui Steaua și al palmaresului, chiar dacă, pentru acesta din urmă, există anumite echipe care pretind ca l-ar deține, deși nu pot dovedi acest lucru. Pentru a opri aceste încercări mizerabile de distrugere a brandului Steaua, Florin Talpan a pornit un proces pentru recunoașterea oficială a palmaresului. Un termen în acest proces a avut loc chiar săptămâna asta.

În următorii ani, trofeele pe care Steaua București le-a prezentat astăzi în parcul Carol I vor avea o casă proprie, un muzeu al lor, care va fi situat în noul stadion. Acesta va fi gata în 2020.

La mulți ani, Armatei Române!

Cu această ocazie, echipa Steaua Liberă dorește să le ureze un călduros ”La mulți ani!” tuturor militarilor care își servesc țara cu onoare!

La mulți ani și vă mulțumim pentru tot!

Photo credit: www.fanatik.ro