steaua bucuresti afc rapid bucuresti

Avancronică: Steaua București – AFC Rapid București

După victoria 20-0 contra celor de la LPS Mircea Eliade, Steaua se pregătește să întâlnească un adversar mai cunoscut. Sâmbătă, de la ora 15.00, AFC Rapid se va prezenta în Ghencea, pentru a da piept cu avalanșa roș-albastră.

Dacă există vreun Rapid bun, atunci cu siguranță acela e AFC Rapid. Greu de înțeles, acest Rapid, care nu e Rapid, cum nu e nici celălalt Rapid, s-a opus abuzurilor Academiei  și chiar le-a încurcat planurile de promovare frauduloasă, cât a putut. Care e scopul aceste echipe? Steliștilor nu le pasă. Pentru Steaua, AFC Rapid reprezintă doar 3 puncte care trebuie neapărat câștigate.

AFC Rapid ocupă locul 11 în acest moment. A câștigat doar 2 meciuri, a terminat 2 la egalitate și a pierdut de 5 ori. Meciul nu ar trebui să fie unul dificil pentru Steaua.

Cel mai probabil, Marius Lăcătuș va trimite sâmbătă în teren următorul unsprezece:

Steaua București:  22. Horia Iancu – 5. Alin Iordache, 4. Ștefan Pădureț, 20. Bogdan Sitaru, 6. Lucas Caetano – 16. Adrian Vâlcea, 21. Ghiță Constantinescu – 26. Alexandru Mărgărit, 7. Florin Răsdan, 17. Alin Robu – 10. Alin Predescu

Eternul Derby, Steaua – Dinamo, la juniori!

Dacă echipa de seniori a Stelei va juca contra Rapidului de la ora 15.00, juniorii U19 ai Stelei vor juca în aceeași zi, cu o altă mare rivală, Dinamo. Meciul va avea loc de la ora 12.00, în Ghencea.

Echipa U19 a Stelei ocupă în acest moment locul 7 în clasamentul Seriei Est a Ligii Elitelor. După 4 etape, a strâns 4 puncte și caută acum o nouă victorie. Meciul va fi unul dificil. Dinamo ocupă locul 3 în campionat, cu 3 victorii din 3 meciuri jucate.

Vom avea parte, fără îndoială, de un weekend cât se poate de interesant. Victoria e obligatorie, indiferent că vorbim de meciul Steaua București – AFC Rapid sau de Steaua U19 – FC Dinamo 1948 U19.

Sâmbătă, de la ora 12.00, cu toții în Ghencea!

Forza Steaua!