Cineva să-l trezească pe Becali din visul american

Cineva să-l trezească pe Becali din visul american

O nouă zi, o nouă emisiune în care Gigi Becali minte fără ca moderatorii să îl corecteze sau să îl oprească. Discuțiile sunt, bineînțeles, despre același lucru: Steaua. După toate procesele pierdute, după anii petrecuți în pușcărie, Gigi Becali continuă să demonstreze că nu are niciun fel de respect față de lege.

Mironică plângea de fericire că a intrat în direct ”patronul”

”Bună dimineața, domnule Becali”, a spus Mironică în această dimineață, cu vocea tremurândă. Se vedea pe fața lui că e fericit, nerăbdător să își dea ”domnul” drumul la gură. Iar Becali nu a dezamăgit. Mânat și de Mironică, acesta a sărit rapid să ne vorbească despre cum l-a furat pe el justiția din România și cum el nu a produs prejudicii Stelei.

Din vorbele sale, Becali a recunoscut singur că a produs și încă produce prejudicii Stelei. Omul a dat un exemplu în care a zis că, deși nu deține marca Steaua, el tot continuă să vândă fulare cu ”Steaua – Astra”(exemplul dat chiar de el).  Ar fi fost momentul perfect ca Mironică, dacă ar fi fost un moderator adevărat, să-i atragă atenția că vorbește prostii. Nu s-a întâmplat. L-a lăsat să abereze, iar omul a aberat.

A dat o definiție proprie a prejudiciului, a vorbit despre justiție, apoi s-a apucat să rescrie legile Statelor Unite. Da, ați citit bine, LEGILE STATELOR UNITE!

Becali se visează american

În mintea lui, Becali crede că, dacă ar obține cetățenia americană, nu ar mai trebui să plătească prejudiciul. De parcă FC Fcsb ar deveni automat o firmă americană, cu sediul în SUA și fără vreo legătură cu România. În fine. Nu are rost să dezbatem această aberație. Vrem doar să-i atragem atenția lui Becali că minte.

Ca fapt divers, Becali nu poate să obțină cetățenie americană. Cel puțin nu în viitorul apropiat. Pentru a obține cetățenia, o persoană trebuie să îndeplinească anumite cerințe. Am bolduit cerințele pe care nu le îndeplinește preferatul lui Mironică:

  • Persoana să aibă rezidenţă permanentă legală în SUA
  • Persoana care solicită cetăţenie americană să aibă peste 18 ani
  • Rezidenţa şi prezenţa fizică în SUA: persoana să fi locuit în Statele Unite timp de cel puţin cinci ani (sau trei ani de rezidenţă permanentă obţinută prin căsătoria cu un cetăţean american) înaintea solicitării de cetăţenie
  • Persoana să fie capabilă să vorbească, să citească şi să scrie în limba engleză
  • Persoana trebuie să cunoască şi să înţeleagă fundamentele istoriei americane, dar şi principiile şi forma guvernului american
  • Persoana să cunoască principiile Constituţiei americane
  • Persoana trebuie să aibă caracter moral (este nevoie de documente prin care să demonstreze că nu a fost niciodată condamnată pentru crimă sau pentru infracţiuni timp de cinci ani, sau trei ani dacă aplicantul este căsătorit cu un cetăţean american, sau un an dacă aplicantul a servit Forţele Armate SUA înainte de solicitarea cetăţeniei)

Ați înțeles? Să nu-i spuneți ”patronului”, ca să nu îi stricați visul. Ar putea încerca prin 2022, dar nu cred că va avea rost atunci. Până în 2022, FC Fcsb va dispărea și procesul pentru prejudiciu va fi finalizat.

”Juridic le stiu eu mai bine decat multi juristi d-astia”, a spus Gigi Becali la Mironică în emisiune, iar acesta l-a aprobat. Între ei, toți cei slabi de minte se cred genii.