devotați clubului imaginea stelei mania investițiilor anularea mărcii Steaua marca Steaua

Mania investițiilor

A aruncat Rădoi câteva cuvinte și gata. Lumea a sărit în aer, prinsă de mania investițiilor. Nimeni nu a stat măcar o secundă să se întrebe dacă Rădoi are habar despre ce vorbește. Cum au fost aduși în discuție investitorii și investițiile la Steaua, toți au înnebunit.

Da, Rădoi a vorbit prostii. Nu există niciun investitor în umbră, care să aștepte să cumpere Steaua București. O fi interes pentru echipă, dar nu e destul să vrea cineva să cumpere Steaua. Mai trebuie să dorească și proprietarul să vândă. Iar proprietarul Stelei este statul român.

Rădoi a spus că a fost la discuții la club. Foarte bine. A vorbit cumva și cu președintele Iohannis? Cu guvernul? Măcar cu ministrul apărării? Nu? Atunci de ce vorbește despre investitori?

Haideți că știm răspunsul. Vorbește pentru că toată lumea își dorește să vadă Steaua cum ajunge pe mâna vreunui idiot, care să poată face cu ea ce vrea, care să o aducă în rândul celorlalte rușini fotbalistice românești.

Comandantul Stelei, oricare ar fi el, nu poate decide dacă Steaua va fi vândută sau nu. Nici vreun general din armată, nici ministrul de capul lui. Dacă vreți să vedeți ce presupune o privatizare, citiți legea privatizării societăților comerciale, nr. 58/1991. Așa cum am zis, nu-i destul să existe un investitor dornic imediat după colț.

De ce mania investițiilor?

Chiar aș vrea să știu de unde vine această manie a investițiilor. Am înțeles că statul e incapabil să administreze ceva(orice) cu succes. Dar nici cu ”investitorii” români nu mi-e rușine. Având în vedere că tot fotbalul românesc e în mocirlă, un patron ar trebui să fie ultimul lucru pe care să-l dorim pentru Steaua.

Și care e soluția? O să fiu sincer și o să vă spun că nu știu. Cel puțin nu în acest moment.

Realitatea este una cât se poate de dură. Mediul de afaceri e plin de rechini, conducătorii actuali ai clubului sunt niște incompetenți, nici chiar suporterii nu sunt ceea am vrea să fie. Și asta nu e o exagerare.

Recent, pe internet a apărut un nou site, care vorbește despre ”Stele Magice” și care face scamatorii. (nu o să dau link) Acest site susține că e făcut de suporteri steliști și încearcă să le vândă altor suporteri steliști diferite planuri, de la 20 la 3000 de lei. Le promite fonduri de investiții cu care ar trebui să cumpere acțiuni la Steaua (deși Steaua nu e societate pe acțiuni) și reduceri la magazine online unde, putem să presupunem, vor fi vândute produse cu însemnele Stelei, deși doar Steaua București are dreptul să vândă astfel de produse.

La acest nivel suntem! Steaua se chinuie, iar în jurul ei au apărut vulturii, mari și mici. Fiecare își dorește să ciugulească.

Nu vă lăsați prostiți! Nu dați bani celor care vă promit vise. Informați-vă! Steaua nu este societate pe acțiuni, sunt șanse mici să fie privatizată în următorii ani, iar dacă vreți să cumpărați produse oficiale cu însemnele Stelei, sunați întâi la club. 

Haideți să terminăm cu mania investițiilor. Steaua nu are nevoie acum de investiții și nici de investitori. Are nevoie ca Talpan să fie lăsat să-și facă treaba și să fie condusă de un om care să iubească clubul. Doar atât. Cu doar aceste două lucruri, Steaua se poate întoarce în prima ligă în cel mai scurt timp.