stadionul steaua

Steaua București la primul antrenament din 2019

Lotul echipei de fotbal a Stelei București s-a reunit astăzi sub comanda lui Marius Lăcătuș și a lui Ștefan Iovan. Steliștii au luat astfel parte la primul antrenament oficial din Anul Nou.

Steliștii au la dispoziție o lună și jumătate pentru a se pregăti pentru returul sezonului 2018-2019 al Ligii 4. Startul returului este programat pentru data de 1 martie.

Cu zâmbete pe buze și îmbrăcați bine, băieții lui Lăcătuș au început cu alergări ușoare. Peste câteva zile, aceștia vor pleca în primul cantonament al iernii, la Brașov, din 22 ianuarie până la data de 1 februarie. Deși nu a fost stabilit nimic în mod oficial, se pare că Steaua va merge și într-un al doilea cantonament, în Februarie. Conform unor zvonuri, acesta va avea loc în Antalya.

Fotbaliștii prezenți la primul antrenament oficial din 2019: Horia Iancu, Tudor Alexandru, Bogdan Sitaru, Ştefan Pădureţ, Claudiu Zamfirescu, Ştefan Badea, Giovanni Petcu, Gheorghiţă Constantinescu, Cătălin Mirea, Mihai Olaru, Florin Răsdan, Adrian Vîlcea, Andrei Predescu, Alexandru Aldea, Alin Robu, Alin Iordache, Alexandru Mărgărit, Alexandru Ogică, Lucas Caetano, Matheus de Souza, Alexandru Tîrnăcop , Andrei Niţu, Mihai Zamfir, Cosmin Mihai, Adrial Ilie şi Claudiu Moisie.

Planurile lui Lăcătuș

Antrenorul Marius Lăcătuș a vorbit despre planurile sale într-un interviu pentru Telekom Sport.

”Nu avem nicio scuză dacă nu reuşim să promovăm în Liga a 3-a în acest an. Chiar dacă brandul Steaua semnifică foarte mult pentru fotbalişti sau pentru suporterii noştri, nu este uşor să aduci jucători de Liga a 2-a sau de Liga I când tu joci în Liga a 4-a. Dacă vom promova, atunci vom atrage nu numai jucători pentru echipa mare, cât şi pentru Centrul de Copii şi Juniori.

Când va fi gata stadionul, să sperăm că în 2020, vom juca în Liga a 2-a cu un număr foarte mare de spectatori. La Liga a 2-a, în mod cert, numărul suporterilor nu va fi atât de mare, dar cred că spre o medie de 10-15.000 de suporteri putem avea în Ghencea.

Este un proiect de suflet. Când s-a apelat la noi, niciodată nu s-au pus alte probleme pe primul plan decât ceea ce a însemnat clubul Steaua pentru noi. Gândurile noastre se duc destul de departe, să avem chiar şi prezenţe în cupele europene”, a declarat antrenorul Stelei.