codrin munteanu bixi mocanu

Cu câte mâini a votat Steaua pentru FC R 2?

Într-un articol publicat săptămâna asta pe site-ul Liga4.com, site înrudit cu sportb.ro, un site controlat de Florin Alboiu,  a fost publicată informația cum că ”Steaua a votat cu două mâini pentru înscrierea FC R 2 în Liga 4”. Dacă informația e adevărată, este destul de gravă. Considerăm astfel că necesită neapărat un ”drept la replică”, pe care așteptăm să îl vedem publicat pe csasteaua.ro cât mai repede.

Articolul de pe site-ul Liga4.com ataca incompetența miniștrilor și generalilor, pe care îi acuză că și-au bătut și încă își bat joc de Steaua.

”Cu excepția colonelului Florin Talpan, restul personalului, de la ultimul plutonier până la generalul Zisu, pare dornic să prejudicieze Steaua București prin orice mijloc.” – Liga4.com

Iar Liga4.com merge chiar mai departe și spune un lucru pe care cu toții îl știam: ”planul este ca Steaua București să rămână în Liga 4 pentru a nu deranja FCSB-ul.” Ce nu știam însă este faptul că Steaua, prin reprezentanții ei, a votat pentru înscrierea FC R 2 în Liga 4. Fără îndoială, decizia e una care îi aduce Stelei un nou adversar puternic. E astfel greu de înțeles de ce reprezentanții clubului nostru ar vota pentru acest lucru.

Conform Liga4.com, Florentin Dumitru a fost cel care a reprezentat Steaua la vot. Însă, din informațiile noastre, Florentin Dumitru nu are în acest moment nicio funcție oficială la Steaua. În dreptul la replică pe care Steaua îl va da, ar trebui trecută și informația legată de funcția pe care fostul doiar al Stelei o ocupă în club.

Un nou abuz al AMFB

Informația apărută în articolul din Liga4.com e confirmată, în mare parte, de către clubul Progresul București. E vorba de adevăratul Progresul București, club controlat de Tudor Iacov. Acesta s-a înscris recent în Liga 5. Însă, văzând că AMFB a primit FC R 2 în Liga 4, a făcut cerere pentru a primi un loc.

Conform clubului Progresul, AMFB a ignorat decizia a 9 cluburi din Liga 4. Acestea ar fi amenințat că se retrag în cazul în care înscrierea FC R 2 e aprobată. Însă AMFB nu a ținut cont de amenințările lor și a făcut cum a vrut. Sau, mai bine zis, a făcut cum a dictat partidul.

Dar asta nu e o noutate. Știm deja că AMFB este una dintre cele mai corupte instituții din țară. Ce nu știm sigur e dacă Steaua a votat sau nu pentru FC R 2. Așteptăm așadar răspunsul dat de Bixi Mocanu, răspuns care sperăm că va clarifica această situație.

FC R a furat Steaua

E foarte important ca Steaua să dea un drept la replică și să dezmintă informația apărută în Liga4.com. Acum 2 sezoane, fosta Academie Partid, echipă care a devenit FC R, după ce a încălcat legea, ne-a furat fără nicio reținere. Nu doar că au folosit fotbaliști neînregistrați (cazul Muscalu), dar au mers până acolo încât să substituie o echipă cu alta în plin campionat și să facă trafic de influență la FRF, unde legile au fost modificate în special pentru ca ei să poată promova.

Acțiunile lor au adus prejudicii Stelei. E astfel inacceptabil ca un reprezentant al echipei noastre să voteze pentru a le face lor un bine. Mai ales dacă acel bine înseamnă un băț în roata Stelei.

FC R este o echipă controlată de PSD. Știm că Florentin Dumitru e un apropiat al cuplului pesedist Firea-Pandele, dar vrem să credem că venirea sa la echipă nu înseamnă trecerea clubului nostru în subordinea ”ciumei roșii”.

O spunem astfel din nou. Obligatoriu, Steaua trebuie să dea un drept la replică prin care să demonstreze că acuzațiile apărute în Liga4.com nu sunt adevărate. 

Nu putem să mai avem încrede în cuvintele unor oameni. Am făcut deja această greșeală, timp de 2 sezoane, iar drept urmare Steaua joacă acum tot în Liga 4.

Așteptăm așadar ca Bixi Mocanu să ne spună cu câte mâini a votat reprezentantul Stelei București pentru primirea FC R2 în Liga 4.

codrin munteanu bixi mocanu

În poza, Bixi Mocanu și Codrin Munteanu. Cel din urmă este considerat un apropiat al PSD. Conform mai multor surse care pot fi accesate ușor, printr-o simplă căutare pe Google, Codrin Munteanu a fost propus chiar de către PSD pentru funcția de prefect al Covasnei și tot prin PSD a ajuns în funcția de secretar general al MApN.