Steaua București - ACS Power Team 15-0

Steaua București – ACS Power Team, 15-0 (8-0)

Steaua a fost mult mai puternică decât adversarul pe care l-a întâlnit în această săptămână, ACS Power Team. Militarii s-au impus ușor, rezolvând problema celor 3 puncte chiar din primele minute.

Steaua București: 1. Teodor Mieila – 20. Marian Neagu, 5. Sergiu Bactăr, 89. Ovidiu Morariu, 13. Adrian Ilie – 15. Valentin Bărbulescu, 30 Liviu Băjenaru, 8. Andrei Neagoe, 10.Rareș Enceanu – 7. Florin Răsdan, 11. Andtei Antohi.

Rezerve: 22. Horia Iancu, 99.Vlad Nițu, 16. George Ban, 9. Florian Niculae, 47. Alin Roșu, 4. Valentin Neaga, 3. Iulian Miu

Antrenor: Iulian Miu

Primele minute ale partidei au fost mai degrabă o luptă între golgeterul stelist Andrei Antohi si ACS Power Team. Atacantul Stelei a marcat de 3 ori în doar primele 12 minute (min. 3, min. 7, min. 12) și tot el a pasat pentru golul cu numărul 4 al roș-albaștrilor, marcat de Neagoe, în minutul 18. Cu partida rezolvată, steliștii au putut juca mai relaxați. Și au continuat să marcheze.

Bărbulescu a înscris cel mai frumos gol al partidei în minutul 27, când a trimis de la marginea careului direct la vinclu. Răsdan a făcut 6-0 pentru Steaua, în minutul 31, și același Antohi a dus scorul la 7-0, în minutul 35. Scorul final al primei reprize a fost stabilit de Răsdan, care a marcat din nou, în minutul 45.

În repriza secundă, steliștii ar fi putut să o lase mai moale. Din păcate, Andrei Antohi nu a avut niciun pic de înțelegere pentru cei de la ACS Power Team. Atacantul stelist a marcat al cincilea său gol din acest meci în minutul 52. Trei minute mai târziu, Răsdan a marcat și el din nou, pentru 10-0.

La acest scor, Steaua a redus în sfârșit viteza. A urmat o perioadă de liniște, dar până în minutul 77. În acel moment, ambițiosul Valentin Niculae, proaspăt intrat pe teren, a marcat pentru 11-0. Alt nou intrat, tânărul Nițu, a marcat și el în minutul 82, ducând scorul la 12-0. Golurile nu s-au oprit însă aici. Răsdan a făcut 13-0, în minutul 85, cu Nițu recidivând un minut mai târziu, pentru 14-0. Scorul final al meciului a fost stabilit de Alin Robu, în minutul 90.

Steaua București a învins ACS Power Team cu scorul de 15-0.

Omul Meciului

Cu 5 goluri și o pasă de gol, Andrei Antohi a fost omul meciului. Atacantul stelist nu a avut deloc milă de ACS Power Team. În acest moment, Antohi e golgeterul echipei. Acesta a marcat 18 goluri în acest sezon.