Burleanu

Răzvan Burleanu, demisia!

Fotbalul românesc a ajuns într-o situație jenantă. Nu doar că suntem umiliți fotbalistic aproape la fiecare calificare la un turneu final, dar am ajuns să fim batjocoriți chiar și ca oameni, de către cei care conduc fotbalul românesc și pe cel european. Cine e vinovatul? Doar unul singur poate să fie: Răzvan Burleanu. În calitate de președinte al FRF, acesta a ajutat la transformarea fotbalului românesc în gluma preferată a tuturor.

Înaintea tragerii la sorți pentru grupele EURO 2020, UEFA a trimis jurnaliștilor acreditați un ghid online despre România și București, orașul care va găzdui evenimentul în această sâmbătă, de la ora 19:00. În Ghid, aceștia au scris că Fotbal Club Fcsb a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986. Aici s-a ajuns. La 5 ani după finalizarea procesului pentru marcă, aici s-a ajuns.

Minciuni peste minciuni și dezinformare peste dezinformare, doar ca să fie fericit un fost pușcăriaș. UEFA și FRF își bat joc de țara noastră, de poporul român, doar ca să pupe în fund un rasist, un xenofob, un homofob și un misogin. Asta se întâmplă în 2019, iar FRF, cu Burleanu la conducere, stă și acceptă.

O să înțelegeți peste ani ce umilitor este ca singura ta performanță notabilă la un sport să îți fie furată și atribuită unor jegoși!

Performanța obținută de Steaua este o performanță pentru întreg fotbalul românesc. Este singura performanță a fotbalului românesc. Iar Burleanu tocmai s-a șters cu ea la fund și a aruncat-o în toaleta de la Nyon. Acolo ne-a băgat. Pe noi toți, pe români. Răzvan Burleanu s-a pus în geunchi în fața unui fost pușcăriaș și i-a pus la picioare fotbalul românesc.

Pentru cei care nu înțeleg, ghidul UEFA a fost făcut de către departamentul de comunicare al FRF!

frf

Ghidul trimis ziariștilor de către UEFA a fost fabricat de către oamenii din FRF. asa cum se poate foarte bine vedea aici. În poză, Federația Română de Fotbal e trecută ca responsabilă de Media Relations, adică de relațiile cu presa.

A fost făcut deci cu aprobarea lui Burleanu, care a ales să dezinformeze și să își bată joc de Steaua și de fotbalul românesc. Așadar, cum să conducă acest individ fotbalul românesc? Așa ceva nu e posibil!

Boicotați FRF, meciurile naționalei și evenimentele lor

Ca suporteri, nu ne rămâne decât să ne răzbunăm pe FRF. Altceva chiar nu avem ce face. Cererile noastre nu sunt ascultate, plângerile noastre nu sunt luate în seamă. Ne rămâne deci răzbunarea. Ne rămâne deci să facem și noi ce au făcut deja alți suporteri la meciurile naționalei. Dacă conducerea FRF vrea să își bată joc de noi, și noi ne putem bate joc de ei.

Sâmbătă, la București, va avea loc tragerea la sorți pentru grupele Euro 2020. Ar fi păcat ca evenimentul să fie deranjat, nu?

Răzvan Burleanu, pleacă!

Cerem din nou, public, demisia lui Răzvan Burlenau. Omul a făcut doar rău fotbalului românesc. Nu e altceva decât un Mircea Sandu mai mic. De când a venit, a făcut ca, în FRF, încălcarea regulamentelor să fie lege. Mai mult, a dus lipsa de respect la rang de artă.

Demisia, Răzvan Burleanu! Du-te înapoi la fotbalul în sală sau la palatul lui Becali. Acolo e locul tău, nu în fruntea fotbalului românesc. Dă-ți demisia și pleacă!