neagoe

Suporterii sunt de vină că se joacă fără spectatori!

Îl vedeți pe frumosul din imagine? E Cristian Neagoe, managerul secției de fotbal a Stelei. Același manager cu care Steaua a ratat promovarea în Liga 3 de două ori. Au plecat antrenori, au plecat jucători, dar el a rămas. A rămas pentru că e un băiat deștept. Și, fiind băiat deștept, a explicat de ce joacă Steaua fără spectatori. Răspunsul lui: suporterii sunt de vină.

Neagoe i-a dat un interviu lui Grigore, de la Gsp. I-a explicat puștiului care e treaba cu meciurile pe care le joacă Steaua fără spectatori:

Primarul din Berceni nu ne mai lasă să jucăm acolo din cauza suporterilor, pentru că au făcut dezastru. Ne-a surprins decizia primarului, poate e și supărat cu alegerile astea. Mai era varianta Daco-Getica, dar nici ei nu vor să ne mai dea terenul, tot din cauza faptului că suporterii au vopsit pereții pe acolo. Oamenii se feresc,” a spus Neagoe, care s-a grăbit să explice că el și Cîrlan nu au avut nicio treabă, nu au luat nicio decizie, nu sunt vinovați de nimic.

„N-am ales terenul eu sau comandantul clubului. Conducerea tehnică a echipei alege mereu. Iulian Miu, Bobariu, care s-au sfătuit și cu Oprița, ei au decis să jucăm în Ghencea. Probabil și antrenorii s-au gândit că nu au foarte mare importanță aceste meciuri, important a fost jocul cu Bucharest United, când au venit 300 de inși.”

S-a scos rapid, băiatul, și i-a mai și înțepat pe suporteri, că au venit doar ”300 de inși” cu Bucharest United.

Nu o să fie gata tribuna de la Terenul 5 nici la primăvară

Partea proastă e că Neagoe ne-a asigurat că tribuna de la Terenul 5 o să fie gata până la primăvară:

„În Ghencea nu s-au montat încă tribunele. Se lucrează la asta. Fără tribune nu putem permite accesul suporterilor. În primăvară, când se va relua campionatul, totul va fi în regulă”

Practic, asta înseamnă că nimic nu va fi gata la timp. Vă amintim că bravii conducători steliști ne-au mințit spus vara trecută că întreg proiectul va fi gata până la sfârșitul lunii septembrie. Au trecut două luni de atunci și ei de abia acum au adus tribunele. Ar fi de răs, dacă nu ar fi de plâns.

Conducerea Stelei nu e responsabilă de nimic

Comportamentul conducerii steliste este absolut dezgustător. Este nedemn nu pentru un conducător al Stelei, ci pentru un manager, de orice fel. Neagoe și Cîrlan fug de răspundere mai ceva ca dracul de tămâie. Dacă îi întrebi pe ei, ei sunt perfecți. Își fac treaba exemplar pentru Steaua și nimeni nu le poate reproșa nimic. În schimb, dacă te uiți puțin mai atent, vezi că în urma lor e doar dezastru.

Cîrlan și Neagoe nu au ce căuta la Steaua. De când sunt la acest club i-au făcut doar rău. Și, cât timp vor fi aici, doar rău îi vor face. Dar nu ei vor fi vinovați. Nu, vinovați vom fi tot noi, suporterii.

Cu declarațiile de astăzi, Neagoe a spus, fără să vrea, un mare adevăr. Pentru ei, viața a fost perfectă la Steaua, până când secția de fotbal a fost reactivată de Florin Talpan. Apoi totul s-a stricat. Ei au fost puși să muncească iar eșecurile lor au ajuns în văzul lumii. Și pentru asta, tot noi suntem de vină.