peluza nord idioții din presă

Idioții din presă nici măcar nu s-au gândit la Steaua

De când CFR Cluj și-a tras un nou sponsor, puternica firmă americană Tesla, propaganda pro-FC Fcsb din presă a devenit mai puternică ca niciodată. E de înțeles. Pentru oi, câștigarea acestui campionat e crucială. În joc e chiar supraviețuirea acestui club infect. Chiar și-așa, idioții din presă nu au nicio scuză pentru articolele penibile pe care le vomită.

Sunt cuvinte puternice, dar pe care ni le asumăm. Sunt cuvinte pe care suntem obligați să le folosim, pentru că, din nou, s-a mers mult prea departe. Pentru a continua confuzia pe care o susțin deja de mai bine de 5 ani, idioții din presă au ieșit de nicăieri cu un articol ”pe surse”, prin care sugerează că Fotbal Club Fcsb e Steaua, doar pentru că un grup de suporteri pe care ei îl numesc ”Peluza Nord” ar fi anunțat că vor să meargă la meciul ”Dinamo – Steaua”.

Încă de la început vrem să spunem că noi nu interzicem și nu vrem să interzicem nimănui să meargă la vreun meci de fotbal. Trăim într-o țară liberă și toți avem voie să facem ce dorim, atât timp cât respectăm legile. Până la urmă, nici nu contează dacă ”Peluza Nord” merge la meciurile FC Fcsbului. Nu contează nici dacă noi, Steaua Liberă, mergem la meciurile echipei lui Becali. Simpla prezență a unor suporteri la meciurile unei echipe nu înseamnă că acea echipă e Steaua.

Dar haideți să le facem pe plac. Haideți să presupunem că acel mini-Alin Grigore de la Gsp chiar a vorbit cu un suporter din presupusa ”Peluză Nord” și acela chiar i-a spus citatul prezentat ieri în hârtia de împachetat pește:

”A venit timpul. Timpul ca familia Stelei să se întregească. Peluza Nord revine la meciurile Stelei începând cu meciul Dinamo – Steaua. Vom fi acolo, în peluză, împreună pentru Steaua. De acum încolo vom fi mult mai puternici!” – autor necunoscut

Oare de ce au tras idioții din presă concluzia că cel care a spus cuvintele de mai sus vorbește despre meciul dintre Dinamo și Fotbal Club Fcsb, programat la data de 16 februrie? Nu e puțin ciudat că vorbesc despre un meci care va avea loc peste 3 etape? Nu e puțin ciudat că această presupusă ”Peluză Nord” ar merge direct la acel meci, dar nu s-ar prezenta la meciul din 10 februarie, pe care Fotbal Club Fcsb îl joacă acasă, cu Fotbal Club Fcsb 2 aka Academica Clinceni?

Și dați-ne voie să punem o întrebare mai importantă. Ce vor face idioții din presă dacă cel cu care au vorbit s-a referit la meciul dintre Dinamo și Steaua, din 28 februarie, din prima etapă a returului Ligii 4?

Parcă declarația de mai sus are mai mult sens în acest context. Dar idioții din presă nici măcar nu s-au gândit la Steaua. Nu au de ce. Ei sunt plătiți să facă uitate rușinile FC Fcsbului, rușini precum cele 93 de bilete vândute acum câteva luni, la meciul cu Astra.