mădălin hîncu

Rușinos! Ministrul Apărării Naționale a numit un admirator al FC Fcsb la comanda clubului Steaua

Campania de distrugere a clubului Steaua continuă. După decesul lui Cîrlan, prietenii din MApN ai lui Gigi Becali și-au întors privirile către un nou băiat bun, care să ducă la bun sfârșit munca începută de Zisu și Boroi în 2003. Astfel, Mădălin Hîncu a devenit noul comandant al Stelei.

Recent, fostul jurnalist Matei Udrea, a scris pe site-ul său, sport-zone.ro, un articol de mini-propagandă, în care i-a prezentat, pe lângă Talpan, pe alți doi posibili candidați la funcția de comandant al clubului Steaua. Cei doi erau Mădălin Hîncu și Cornel Milan. Ambii foarte puțin cunoscuți, ambii cu foarte puține realizări cu adevărat importante pentru clubul Steaua. Cel mai important, niciunul din ei nu și-a depus candidatura pentru funcția de comandant.

Chiar și-așa, dintre cei 3, Hîncu a fost numit astăzi comandant al clubului, cu Milan pe post de locțiitor. Dintr-un foc, generalul Zisu și lacheii lui din MApN l-au eliminat pe Florin Talpan din orice funcție de conducere. Nu cumva ca acesta să dețină putere adevărată la clubul Steaua, nu cumva ca acesta să poată lua măsuri împotriva FC Fcsbului și a tuturor celor care vor să distrugă Steaua.

Generalul Zisu e fericit. Ministrul Nicolae Ciucă i-a făcut pe plac, l-a scăpat de griji și a demonstrat în același timp cine e adevăratul Ministru al Apărării Naționale. Becali e și el fericit. Echipa lui va continua să paraziteze imaginea Stelei, să facă bani de pe urma statului și să își bată joc de Armată, adică de instituția aceea unde, cică, lucrează toți băieții menționați mai sus.

Cine este Mădălin Hîncu

Noul comandant al Stelei nu prea are ce căuta la Steaua. Nimic nu-l recomandă să fie acolo, deci nici să ocupe funcția de comandant. Hîncu a condus Clubul Sportiv Militar ”Bucegi”, un club independent de Steaua. Atât l-a condus de bine încât, acum 2 ani, ministerul a decis ca acesta să fie închis și toate bunurile sale să treacă în proprietarea Stelei. Așa a ajuns și Hîncu în Ghencea.

De la venire și până azi, acesta nu a făcut absolut nimic pentru club. Nicio realizare, nicio îmbunătățire, nicio contribuție, nimic!

La data de 14 octombrie, în 2018, Steaua Liberă a anunțat că Mădălin Hîncu ar fi fost selectat pentru poziția de comandant. Se pare că nu ne-am înșelat atunci. Doar că, probabil, groparii Stelei au încercat să facă o șmecherie în plus. L-au băgat în față pe Bixi Mocanu, dar l-au păstrat pe Hîncu drept rezervă.

Și Hîncu a rămas rezervă. A rămas rezervă chiar și după ce Cârlan și Talpan și-au depus candidaturile pentru poziția de comandant. Cum Cîrlan a decedat, ne-am fi așteptat ca Hîncu să își depună și el candidatura. Se pare însă că nu a mai fost nevoie. Probabil că groparii din MApN și-au dat seama că Hîncu nu are nicio șansă într-un concurs cu Talpan, așa că l-au numit direct. Hîncu nici măcar nu și-a depus candidatura!

După luni bune în care nu au numit niciun comandant, după luni bune în care ne-au dus cu vorba, povestindu-ne despre concursuri la sfârșitul lui februarie, groparii Stelei au acționat decisiv. L-au numit direct pe acest individ, ca să îngroape definitiv Steaua.

Mădălin Hîncu, fan FC Fcsb

Partea cea mai frumoasă a știrii de astăzi e că Mădălin Hîncu este un fan al FC Fcsb. Acesta a dat like paginii de Facebook a oilor. Și nici măcar nu ascunde că e un fan al lor.

Da, la conducerea clubului Steaua a ajuns fix un admirator de-al clubului oilor. Și nu doar un admirator la nivel declarativ, ci unul adevărat.

mădălin hîncu

Mai rămâne ceva de spus? Nimic.

Cât despre Cornel Milan nu prea are rost să discutăm. Colonelul Milan e un bun antrenor de scrimă, dar atât. Este destul de clar că a fost numit locțiitor doar pentru a nu fi numit Florin Talpan.

Singurul om care a avut rezultate notabile pentru Steaua este ignorat de conducerea MApN

Obiectiv vorbind, nu poți să găsești om cu rezultate mai bune pentru clubul Steaua în ultimii 5 ani decât Florin Talpan. Acest individ a reușit să repună clubul nostru pe harta sportului românesc. L-a adus din nou în lumina reflectoarelor, a protejat marca sa, numele său și a readus fotbalul în Ghencea. Nu există niciun motiv pentru ca el să fie sărit și pentru ca în poziția de comandant al clubului să fie pus un necunoscut fără niciun rezultat pentru Steaua.

De fapt, există un motiv. Acești indivizi doresc distrugerea clubului Steaua și readucerea lui Gigi Becali în Ghencea.

Vina e a noastră, a suporterilor steliști. Dacă se va întâmpla ceva cu clubul nostru, va fi doar vina noastră.

 

P.S. Inevitabil vor apărea acei ”suporteri” steliști care vor cere ”6 luni” și pentru Hîncu, așa cum au cerut și pentru Petrea, și pentru Mocanu. De la noi, Mădălin Hîncu nu va primi 6 luni. Va primi o săptămână, începând de mâine. Dacă în aceste 7 zile el va lua toate măsurile pentru a stopa furtul de imagine pe care îl face FC Fcsb și dezinformările apărute în presă, la FRF și UEFA, va avea parte de încrederea noastră. Dacă nu va face nimic, ar fi bine să le interzică și el sportivilor steliști să discute cu noi. Pentru că, din partea noastră, nu va vedea nici măcar un singur cuvânt bun.