Steaua - argesul mihailesti

Steaua, la cel mai important pas al sezonului

Pentru Steaua, finala acestui sezon va începe peste câteva zile. Pe 1 și pe 5 august, echipa noastră va juca cele mai importante meciuri din acest an. Cu două rezultate pozitive, vom putea spăla, cel puțin parțial, rușinea adunată în ultimii 3 ani.

Sâmbătă, 1 august, și miercuri, 5 august, Steaua va participa în mini-turneul organizat de FRF pentru promovarea în Liga 3. Va întâlni echipele CS Argeșul Mihăilești, reprezentanta județului Giurgiu, și AS Bărăganul Ciulnița, reprezentanta Ialomiței. Cele trei echipe nu se vor lupta pentru un singur loc de promovare în Liga 3, ci pentru două. Conform regulamentelor FRF, în cazul în care, din anumite motive, vreo echipă care termină mini-turneul de promovare pe primul loc nu îndeplinește și celelalte condiții de promovare sau nu poate/vrea să meargă în Liga 3, cel mai bun loc 2 îi va lua locul. Este o măsură bună, care va ambiționa toate echipele. Evident, cei care vor avea de câștigat cel mai mult vor fi suporterii, care vor putea vedea un spectacol de calitate mult mai bună.

Și partea frumoasă e că meciurile Stelei vor fi transmise la TV. Se pare că FRF a bătut palma cu Digi Sport. Astfel, meciurile Steaua București – Argeșul Mihăilești și Steaua București – Bărăganul Ciulnița vor putea fi urmărite de către întreaga țară. Decizia de a transmite meciurile vine cum nu se poate mai bine, suporterii neavând acces la stadion, din cauza pandemiei de coronavirus.

După 3 sezoane foarte stresante, Steaua are în sfârșit șansa de a se bucura. Echipa noastră este favorită la calificare, Argeșul Mihăilești și Bărăganul Ciulnița neavând loturi la nivelul celui roș-albastru. Chiar și-așa, precedentele două sezoane îi obligă pe elevii lui Daniel Oprița să fie foarte atenți. Nu acceptăm niciun pas greșit!

Meciurile cu Argeșul Mihăilești și Bărăganul Ciulnița vor avea loc pe teren neutru, pe stadionul Vasile Enache, din Modelu, județul Călărași.

Steaua Liberă

Steaua e cea mai mare!

În ultimii ani, noi, steliștii, am fost numiți talibani. Am fost numiți ultrași, nucleul dur al suporterilor Stelei, facțiunea extremistă a suporterilor steliști. Am fost numiți așa de către o presă care refuză să înțeleagă că FC Fcsb nu e Steaua, o presă care nu poate să priceapă că loialitatea față de un club nu pornește neapărat din extremism.

Evident, a fost vorba de o tentativă de manipulare. Presa a încercat să sugereze că cei care i-au rămas loiali Stelei sunt un grup micuț, cu gândire ciudată. De fapt, cei care au rămas alături de Steaua au făcut acest lucru pentru că sunt suporteri ai Stelei, nu suporteri ai rezultatelor și în niciun caz nu suporteri ai altor echipe. Dacă ar fi fost suporteri de rezultate, ar fi mers fără probleme la FC Fcsb sau la orice altă echipă din Liga 1.

Dar nu e nicio problemă dacă ei ne cred talibani. La fel ca reprezentații acestei grupări islamice, noi, steliștii, trebuie să ne mobilizăm, trebuie să susținem echipa noastră și să o împingem de la spate pentru cele două meciuri rămase din acest sezon. „Forza Steaua” trebuie să fie  „Allahu Ackbar”-ul nostru, un strigăt războinic care să spună tuturor că dăm nici măcar un singur pas înapoi. De acum, trebuie să mergem doar înainte!

Sâmbătă și miercuri vrem doar victorie!

Forza Steaua!