steaua astra 2

Concluzii după amicalul Steaua București – Astra 2, 5-2

Steaua București a jucat astăzi al doilea amical al verii. Adversară a fost Astra 2, satelitul echipei Astra Giurgiu. Steliștii au controlat întregul meci și s-au impus fără probleme.

Steaua București în prima repriză: Raul Bălbaru – Marian Neagu, Ovidiu Morariu, Dean Beța, Alexandru Udeanu – Valentin Bărbulescu, Liviu Băjenaru – Vlad Nițu, Andrei Neagoe, Florin Răsdan – Robert Elek

Steaua a început meciul în ofensivă și a deschis scorul rapid, în minutul 3. Băjenaru a trimis o minge lungă, printre, Răsdan a fost mai rapid ca apărătorii Astrei 2, a ajuns primul la balon și l-a executat pe portarul advers. Patru minute mai târziu, în minutul 7, Răsdan a devenit pasator, a trimis mingea printre apărarea giurgivenilor, aceasta a ajuns la Vlad Nițu, la marginea careului, iar tânărul stelist nu a iertat. Nici măcar nu trecuseră 10 minute de joc, dar scorul arăta 2-0 pentru Steaua.

Însă scorul contează mai puțin. Încă din startul acestui meci de pregătire, Oprița a arătat ce îl interesează pe el cu adevărat. Antrenorul stelist a trimis pe teren trei jucători tineri, Udeanu, Bălbaru și Nițu, cu scopul de a-i testa și de a vedea dacă poate conta pe ei în noul sezon. Vlad Nițu, fotbalist care, în ciuda vârstei fragede, se află în cel de-al treilea sezon în tricoul Stelei, nu a dezamăgit. Prin golul marcat în minutul 7, acesta a transmis un mesaj puternic pentru Oprița: ”Vreau să joc titular!”

Steaua Liberă

În continuare, Steaua a dominat partida, strângând numeroase ocazii la poarta giurgiuvenilor. Până la pauză, a mai marcat însă doar un singur gol, în minutul 45, prin același Răsdan. Șeptarul stelist a marcat după ce a driblat un adversar.

În repriza secundă, Steaua a schimbat întreaga echipă.

Steaua București în repriza secundă: Horia Iancu – Antonio Vlad, Sergiu Bactăr, Wallace, Adrian Ilie – Călințaru, Mădălin Mihăescu, Valentin Niculae, Dragoș Nicolae – Andrei Antohi, Bogdan Chipirliu

În minutul 52, Astra 2 a reușit să reducă din diferență, din penalty. Însă Steaua a revenit rapid în joc și, două minute mai târziu, a înscris din nou. Golul a fost marcat de Andrei Antohi, tot dintr-un penalty.

Din păcate, în minutul 64, Horia Iancu a fost învins din nou, de data asta cu un șut de la marginea careului. Scorul meciului amical Steaua București – Astra 2 a devenit astfel 4-2.

Antohi a făcut 5-2 în minutul 80. Acesta a fost scorul final al partidei.

Următorul amical al Stelei va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00. Adversarul va fi CS Afumați.

Steaua Liberă