Steaua București CS Balotești 6-0 Cupa României

Cupa României: Steaua București – CS Balotești, 6-0(3-0)

Primul meci al sezonului și primul succes pentru Steaua București. Elevii lui Daniel Oprița nu au avut nicio problemă cu CS Balotești, în prima fază a Cupei României. Steliștii s-au calificat în faza 2, care va avea loc pe 23 septembrie.

Steaua București: 1. Ștefan Mușat – 16. Antonio Vlad, 4. Dean Beța, 89. Ovidiu Morariu, 13. Adrian Ilie – 30. Liviu Băjenaru, 6. Mădălin Mihăescu – 99. Vlad Nițu, 77. Bogdan Chipirliu, 7. Florin Răsdan – 31. Robert Elek

Rezerve: Horia Iancu – Marian Neagu, Wallace, Valentin Bărbulescu, Alexandru Zaharia, Andrei Neagoe, Andrei Antohi, Rareș Enceanu, Dragoș Nicolae

Antrenor: Daniel Oprița

După multe luni fără fotbal, steliștii au început furtunos meciul, cu mare poftă de joc. Băieții lui Oprița au avut nevoie de doar 2 minute și 3 atacuri pentru a deschide scorul. Băjenaru a trimis o minge lungă, pe stânga, la tânărul Adrian Ilie, acesta a intrat în careu, a driblat un adversar și a pasat în centru, pentru Răsdan, care a înscris fără probleme. Era doar minutul 2 și câteva secunde iar Steaua avea deja 1-0 pe tabelă.

Golul 2 a venit însă și el destul de rapid. În minutul 20, Elek i-a pasat lui Băjenaru, aflat la marginea careului, iar veteranul de la mijlocul Stelei a trimis mingea perfect, la vinclul porții celor de la CS Balotești.

Al treilea gol al partidei a venit după 10 minute. Era minutul 32 când tânărul Antonio Vlad a trimis o minge în careu, de pe dreapta. Aceasta a ajuns la Elek, iar atacantul stelist a trimis-o simplu în poarta Baloteștiului. Până la pauză, scorul nu s-a mai schimbat.

Oprița a început a doua repriză cu Bărbulescu în locul lui Băjenaru, o mutare defensivă, care să ajute la păstrarea celor 3 puncte. Mutarea nu a frânat însă atacurile steliste.

Roș-albaștrii s-au aruncat asupra porții celor de la CS Balotești, cu Elek și Chipirliu semnând două ocazii mari de gol în primele 15 minute ale reprizei secunde. În cele din urmă, în minutul 65, a venit și golul. A marcat Robert Elek, după un un-doi cu Rareș Enceanu, care a făcut KO defensiva Baloteștiului.

Trei minute mai târziu, același Elek a lobat mingea în careul Baloteștiului, până la Mihăescu, care a înscris pentru 5-0.

Un alt tânăr, Dragoș Nicolae, a stabilit scorul final al meciului. Acesta a înscris pentru 6-0 în minutul 84.

Steaua București a învins fără probleme CS Balotești, scor final 6-0, și a trecut mai departe în faza secundă a Cupei României. Pentru băieții lui Oprița urmează acum primul meci din campionatul ligii 3. Sâmbătă, aceștia vor înfrunta tot CS Balotești.

Forza Steaua!

Steaua Liberă