Avancronică: Steaua București - Concordia Chiajna 2

Avancronică: Steaua București – Concordia Chiajna 2

Vestea pe care steliștii au așteptat-o toată săptămâna este aici! Steaua București – Concordia Chiajna 2 se joacă!

Din păcate, Steaua a fost afectată și ea de noul coronavirus. Meciul din etapa trecută, cu FC Voluntari 2, nu s-a mai jucat deoarece ambele echipe au avut jucători infectați cu virusul chinezesc. Astfel, mai marii fotbalului au decis să reprogrameze partida și au anunțat în această săptămână că meciul Steaua București – FC Voluntari 2 va avea loc pe data de 28 octombrie, de la ora 15:00. Însă nu aceasta a fost vestea cea mai bună a săptămânii.

Astăzi, clubul Steaua a anunțat că meciul contra celor de la Concordia Chiajna 2 va avea loc mâine, așa cum a fost programat. Cei mai mulți dintre fotbaliștii steliști infectați cu coronavirus s-au vindecat și vor putea juca în etapa cu numărul 6. Iar Steaua a anunțat și că Oprița ar putea apela și la câțiva jucători de la centrul de copii și juniori al clubului.

În acest moment, nu cunoaștem numele fotbaliștilor care pot juca în meciul de mâine. Steaua rămâne însă favorită. Chiar dacă are un meci în minus, echipa noastră ocupă tot prima poziție în campionat.

clasament steaua

De partea cealaltă, Concordia Chiajna 2 ocupă poziția 7, după 5 meciuri jucate. Adversara de mâine a Stelei nu a înregistrat încă nicio victorie în acest sezon. Are 4 egaluri și o înfrângere, golaveraj 5-7.

Meciul Steaua București – Concordia Chiajna 2 va avea loc mâine, de la ora 15:00, pe terenul 5 din complexul sportiv Steaua. Partida se va disputa fără spectatori, însă va fi transmisă în direct pe Steaua TV.

Steaua Liberă