amical steaua u cluj 4-1

Amical: Steaua București – Universitatea Cluj , 4-1 (2-1)

Steaua București a început cu dreptul anul fotbalistic 2021. Amicalul cu Universitatea Cluj, locul 6 în Liga 2, a fost un text excelent, care i-a ajutat pe Oprița și pe suporteri să își facă o idee mai bună despre jucători și despre ce poate echipa. Chiar mai mult, scorul a fost și el unul foarte mulțumitor!

În prima repriză, Oprița a trimis pe teren o echipă cu multe nume noi, dar și mulți tineri.

amical steaua u cluj 4-1

Steaua București: 22. Horia Iancu – 16. Antonio Vlad, 55. Wallace, 5. Sergiu Bactăr, 13. Adi Ilie – 6. Mădălin Mihăescu, 30. Liviu Băjenaru – 47. Dragoș Nicolae, 11. Dragoș Huiban, 99. Vlad Nițu – 31. Cezar Mihalache

Rezerve: 12. Raul Bălbărău – 18. George Călințaru, 89. Ovidiu Morariu, 4. Dean Beța, 8. Valentin Bărbulescu, 10. Rareș Enceanu, 7. Florin Răsdan, 9. Emilian Pacionel, 14. Filip Staici, 17. Cătălin Mareș, 15. Octavian Badiu, 77. Bogdan Chipirliu, 20. Philippe Nsiah

Noutățile din teren au fost Huiban, care a semnat cu Steaua săptămâna trecută, și Cezar Mihalache (atacant, 21 de ani, Viitorul). Însă, în ciuda numeroaselor modificări din primul 11, Steaua a fost echipa care a deschis scorul.

În minutul 5, Nițu a scăpat singur pe stânga, după o pasă peste de la Băjenaru, a lobat portarul și a deschis scorul.  După o perioadă în care U a dominat partida, Steaua a reușit să înscrie golul 2. În minutul 24, Adi Ilie a centrat de pe stânga, mingea a ajuns în careu, la Dragoș Nicolae, iar tânărul stelist a trimis la colțul lung, pentru 2-0.

U Cluj a reușit să reducă din diferență în minutul 30. Nu a fost însă destul pentru a întoarce scorul. Împinși de la spate de sfaturile/strigătele lui Oprița,  steliștii au continuat să joace la un nivel foarte bun, reușind să țină piept unui adversar agresiv și experimentat, căruia s-a văzut că nu i-a căzut bine rezultatul de pe tabelă.

La pauză, scorul a fost 2-1 pentru Steaua. În repriza secundă, Oprița a trimis pe teren un prim 11 în totalitate diferit. Însă tot Steaua a dominat și chiar a reușit să marcheze din nou. Chipirliu a fost cel care a înscris, în minutul 50. Tot el a marcat pentru 4-1, în minutul 55.

Ultima fază notabilă a meciului a venit în minutul 75, când portarul Bălbărău a reușit să apere un penalty și să blocheze și șutul venit după respingere.

Steaua a învins Universitea Cluj cu scorul de 4-1. A fost un test excelent pentru băieții lui Oprița, test peste care au trecut cu notă maximă. Tot ce rămâne de făcut acum e să continue forma pe care au arătat-o azi.

Mai jos, puteți urmări întreaga partidă: