concordia chiajna steaua bucurești

Avancronică: Concordia Chiajna 2 – Steaua București

Încă 4 meciuri până la finalul acestui sezon de Liga 3. Vineri, 9 aprilie, de la ora 17:00, Steaua București va face deplasarea la Chiajna, pentru a lua 3 puncte și de la Concordia Chiajna 2.

Steaua București: 12. Raul Bălbărău – 18. George Călințaru, 4. Dean Beța, 55. Wallace, 13. Adrian Ilie – 9. Emilian Pacionel, 10. Rareș Enceanu, 8. Valentin Bărbulescu, 90. Alexandru Zaharia – 77. Bogdan Chipirliu, 11. Dragoș Huiban

Ocupanta penultimului loc, Concordia Chiajna 2, nu are prea multe așteptări de la acest meci. Sau de la acest sezon. Cum nicio echipă nu va retrograda în Liga 4, pentru ilfoveni meciul cu Steaua e doar o oportunitate de a se mândri că au jucat împotriva celei mai galonate echipe din România.

Ne putem aștepta așadar la o partidă ușoară pentru Steaua, una care să îi permită lui Daniel Oprița să schimbe primul 11, să odihnească jucători sau să încerce lucruri noi. Calitativ, Steaua depășește cu mult Concordia Chiajna 2. Victoria ar trebui să fie sigură.

Din fericire, niciun jucător nu este în acest moment accidentat sau suspendat. Daniel Oprița va avea astfel la dispoziție tot lotul. De asemenea, altă veste bună e faptul că Alexandru Zaharia s-a întors cu o formă foarte bună de joc. În meciul cu Voluntari 2, acesta a oferit pasa din care Chipirliu, alt fotbalist care trece printr-o perioadă foarte bună, a deschis scorul.

Din 14 meciuri jucate în acest sezon, Concordia Chiajna 2 a reușit să câștige doar unul singur. A făcut 4 egaluri și a pierdut de 9 ori.

Meciul Concordia Chiajna 2 – Steaua București va avea loc vineri, 9 aprilie, de la ora 17:00. Va fi transmis în direct de către Steaua TV.

Forza Steaua!

steaua libera