fc voluntari steaua bucuresti 0-3

FC Voluntari 2 – Steaua București, 0-3 (0-1)

Pe un stadion numit după unul dintre cei mai mari fotbaliști steliști, Steaua București nu avea cum să piardă. Și nu a pierdut. Băieții lui Oprița au învins astăzi FC Voluntari 2 cu scorul de 3-0.

Steaua București: 12. Raul Bălbărău – 18. George Călințaru, 16. Antonio Vlad, 55. Wallace, 13. Adrian Ilie – 7. Florin Răsdan (cpt.), 6. Mădălin Mihăescu, 30. Liviu Băjenaru, 90. Alexandru Zaharia – 77. Bogdan Chipirliu, 17. Philippe Nsiah

Rezerve: Ştefan Muşat – Emilian Pacionel, Vali Bărbulescu, Rareş Enceanu, Dragoş Huiban, Mihalache, Sergiu Bactăr, Robert Neacşu, Ovidiu Morariu.

Cu un prim unsprezece din care au făcut parte și doi foști steliști, Răzvan Prodan și Adrian Dorobanțu, echipa secundă a celor de la FC Voluntari au reușit să blocheze atacurile steliste în prima parte a partidei. Nu pentru foarte mult timp însă. Continuând forma bună arătată în meciul cu Dinamo 2, Chipirliu a deschis scorul în minutul 27. Atacantul stelist a marcat cu capul, după ce a primit o centrare foarte bună de la Alexandru Zaharia, de pe stânga.

Revenirea lui Zaharia este o veste foarte bună pentru steliști. Și mai bine e că extrema stângă a formației noastre pare să fie într-o formă foarte bună, deși, din cauza accidentărilor, nu s-a putut pregăti așa cum ar fi trebuit, în această pauză de iarnă.

Tot Chipirliu, tot cu capul, a dus scorul la 2-0, imediat după startul reprizei secunde, în minutul 48. Vârful nostru a transformat o centrare primită de pe dreapta de data asta, de la Călințaru.

Chipirliu, din nou omul meciului

Despre atacul Stelei, în meciul cu FC Voluntari 2, se poate spune că a fost cu plusuri și cu minusuri. Minusul cel mai mare a fost Philippe Nsiah. Atacantul francez pare să nu reușească să se obișnuiască cu Steaua. A irosit copilărește o bună ocazie de gol și a fost schimbat de Oprița imediat după această fază.

Plusul atacului este însă Bogdan Chipiriliu. Acesta a marcat 3 goluri cu Dinamo 2 și tot 3 a marcat și astăzi. Chipirliu a realizat hat-trick-ul în minutul 75, când a preluat un balon la marginea careului advers, s-a întors și a șutat ca un vârf adevărat, marcând golul cu numărul trei al partidei. Așadar, atacantul nostru primește din nou titlul de jucător al meciului.

Până la finalul partidei, scorul a rămas neschimbat. Steaua București a învins în deplasare pe FC Voluntari 2 cu scorul de 3-0 și a revenit pe prima poziție în clasament.

Au mai rămas doar 4 etape din acest sezon al Ligii 3

Steaua București mai are de jucat doar 4 meciuri din acest sezon al Ligii 3. Toate vor avea loc în luna aprilie. Echipa noastră va întâlni Concordia Chiajna 2 pe 10 aprilie, FC R 2 pe 17 aprilie, CS Tunari pe 24 aprilie și Metalul Buzău pe 30 aprilie.

calendar meciuri steaua bucurești

Cu 36 de puncte strânse după 14 etape, Steaua București ocupă primul loc în campionat. Este urmată de FC Fcsb 2. Cel mai probabil, cele două vor intra în mini-turneul de promovare în Liga 2. Acolo vor întâlni primele 2 echipe din seria 3 a ligii 3.

Așadar, mai avem încă 6 meciuri și vom afla dacă Steaua va juca sau nu în Liga 2, în sezonul 2021-2022. Să sperăm că da.

Forza Steaua!

steaua libera