steaua braila

Avancronică: Steaua București – Dacia Unirea Brăila

Steaua a început perfect acest sezon de Liga 2, cu 2 victorii în primele 2 meciuri. Urmează meciul 3, cu Dacia Unirea Brăila, iar băieții lui Oprița caută, evident, a treia victorie.

Despre Dacia Unirea Brăila

La fel ca Steaua, Dacia Unirea Brăila a promovat în acest an în Liga 2. Însă, spre deosebire de Steaua, Dacia Unirea Brăila nu a avut parte de un început de sezon la fel de bun. Brăilenii nu au gustat încă victoria. Au pierdut un meci (1-3 cu Șelimbăr) și l-au terminat pe celălalt la egalitate (0-0 cu Brașov), încasând 3 goluri și marcând doar unul singur.

Echipa probabilă: Cr. Andrei – Pătlăgică, Stănciulescu, Paliu, Mih. Șandru, Fl. Lungu (cpt.), N. Ioniță, Petrache, Cocîrlă, R. Stănescu, G. Răducan

Nici acum nu vedem noul echipament al Stelei?

Bravii conducători ai clubului Steaua București ne-au mințit din nou. Deși ne-au spus că vom vedea noul echipament al Stelei, produs de Adidas, în etapa cu numărul 2, acesta nu a apărut. Nu ne rămâne decât să așteptăm să îl vedem în etapa 3. Deși probabil că ar fi mai bine să nu ne facem mari speranțe.

Putem în schimb să sperăm că vom vedea o nouă victorie stelistă. Băieții lui Oprița sunt în formă foarte bună. Mai mult, antrenorul a avut grijă să schimbe primul 11, astfel încât jucătorii folosiți să fie mai odihniți.

Echipa probabilă a Stelei: Raul Bălbărău – George Călințaru, Walace, Bactăr, Adrian Ilie – Ștefan Pacionel II, Liviu Băjenaru – Florin Răsdan, Rareș Enceanu, Emilian Pacionel I – Bogdan Chipirliu

Antrenor: Daniel Oprița

Steaua a arătat un joc foarte bun în victoria cu Viitorul Pandurii, părând că și-a găsit ritmul în această nouă ligă. Dacia Unirea nu este un adversar care să îi pună probleme. Este chiar o bună șansă pentru Steaua pentru a înscrie mai mult și, de ce nu?, pentru a pune stăpânire pe locul 1 din clasament.

Meciul Steaua București – Dacia Unirea Brăila va avea loc sâmbătă, 14 august, de la ora 11:30. Partida se va juca cu spectatori și va fi transmisă și la TV, de către Digi Sport, Look Sport și Telekom.

Așteptăm victoria!

FORZA STEAUA!