ciolacu becali

Marcele, PSD n-are performanțe! Steaua și Talpan au!

Încercând să se distanțeze disperat de scandalul bătrânilor bătuți și mutilați sub supravegherea PSD în azilele groazei, Marcel Ciolacu a schimbat subiectul. A ales Steaua București. Mai exact, a ales scandalul dintre Steaua și FC Fcsb, care probabil că i se pare o variantă mult mai ușoară. Din păcate pentru el, nu e.

Țara arde și preocuparea lui Ciolacu e să îl ajute pe Becali să îi dea țeapă statului

În mod normal, un prim ministru nu ar sta la discuții cu un fost pușcăriaș. Așa ar fi într-o țară normală. Dar noi nu suntem într-o țară normală. Noi suntem în țara care e condusă de partidul pușcăriașilor, PSD.

Și chiar e ciudat să folosești această expresie, partidul pușcăriașilor. Însă ea se potrivește. PSD i-a dat României foarte mulți pușcăriași, printre care nume mari precum Năstase sau Dragnea. Te-ai gândi că acest partid ar dori să se țină cât mai departe de oameni certați cu legea. Se pare însă că nu se pune problema de așa ceva. Acum, PSD vrea să ajute alt fost pușcăriaș, pe Becali.

Ce treabă are Ciolacu cu Becali? Conform celor spuse de cel care controlează FC Fcsb, Ciolacu i-ar fi promis că se ocupă ca echipa lui să joace în Ghencea. Nu am înțeles de ce și nici nu vom înțelege. Mai ales că se știe că Gigi Becali a dat foarte multe țepe statului român, cu care s-a judecat de foarte multe ori și căruia i-a produs multe prejudicii.

În condițiile în care în țara noastră bătrânii sunt bătuți și torturați chiar în căminele care ar trebui să aibă grijă de ei, chiar ai crede că primul ministru are alte priorități. Se pare însă că nu. Pentru Ciolacu, e mai important ca Becali să joace în Ghencea decât ca bătrânii să nu fie bătuți în căminele de bătrâni.

PSD ce performanțe are, Ciolacule?

Pentru Gsp, Ciolacu a dat recent câteva declarații. Două dintre ele ne-au sărit în ochi:

Nu cunosc de ce nu s-a jucat acest meci acolo și de aceea am crezut că este oportun să meargă Corpul de Control al primului ministru ca să pot răspunde aplicat la întrebări.

Marcel Ciolacu

Înțelegeți acum pentru ce e folosit corpul de control al primului ministru? Nu pentru a vedea ce s-a întâmplat în acele azile ale groazei. Nu pentru a afla cum s-a putut ca niște bătrâni lipsiți de apărare și ajutor să ajungă victimele unor minți bolnave. Nu pentru a afla cine s-a îmbogățit de pe urma suferinței acestor bunici.

Corpul de control al primului ministru a fost trimis în Ghencea, ca să vadă Ciolacu de ce nu joacă FC Fcsb acolo.

Și care este până la urmă problema lui Ciolacu? Ne-a zis tot el:

”Cred că am fost destul de clar. Să nu ai nicio performanță sportivă, dar să te implici, să strici lucruri din ambiții personale… Vă anunț că nu voi permite nu doar domnului Talpan, ci nimănui cât timp sunt prim-ministru”

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu e nervos pentru că Steaua și Talpan nu au performanțe sportive, în viziunea sa. E nervos pentru că Steaua și Talpan nu au performanțe sportive dar nici nu au lăsat FC Fcsb să joace în Ghencea și să fure în continuare imaginea Stelei.

Steaua are performanțe sportive dar e împiedicată să promoveze de partidul lui Ciolacu

Problema este că Steaua are performanțe sportive. Acest lucru poate fi verificat ușor. La fotbal, că știm că doar la acest sport s-a referit domnul Ciolacu, a terminat sezonul trecut pe locul 2, loc care ar fi trebuit să o ducă direct în Liga 1.

Însă partidul domnului Ciolacu și-a bătut joc de Steaua. PSD, în loc să modifice legea sportului și să facă în așa fel încât toate cluburile din România să aibă acces la Liga 1, a ales să facă glumițe. Asta face PSD. PSD face glumițe cu legea sportului, atunci când nu o modifică pentru a-l ajuta pe Becali.

Altă problemă a lui Ciolacu e și că Talpan are performanțe. Nu sportive, că nu e sportiv, dar are performanțe în domeniul său. Florin Talpan l-a bătut pe Becali în instanță pe unde l-a prins. Și-a bătut joc de FC Fcsb în instanță de fiecare dată.

Cel mai important, Talpan a apărat mereu cu onoare și succes interesele statului român. Marcel Ciolacu și PSD se pot lăuda cu asemenea performanțe? Nu! Și cum ar putea? Cum ar putea Marcel Ciolacu și PSD să apere interesele statului român când nu pot apăra nici măcar niște bătrâni, în niște cămine care ar fi trebuit să aibă grijă de ei. Cum pot Marcel Ciolacu și PSD să apere statul când nu îi pot apăra nici măcar pe cei mai vulnerabili cetățeni?!

Marcel Ciolacu și PSD nu au performanțe și nici nu vor să aibă

Prin trimiterea corpului său de control la clubul Steaua, primul ministru Marcel Ciolacu a arătat care e preocuparea sa principală. Pe el îl interesează să dea el bine în ochii lui Gigi Becali. Atât. Îl interesează să îl laude Gigi Becali și să îl aplaude susținătorii lui Becali.

Marcel Ciolacu nu are nici cea mai mică intenție să facă ceva bine pentru români și pentru România. Acum a demonstrat asta. Așa cum PSD a demonstrat același lucru de nenumărate ori, în ultimii zeci de ani.

Pentru ei, cetățenii nu contează, România nu contează. Contează doar pușcăriașii!

Încheiem acest articol cu o întrebare pentru domnul prim-ministru Marcel Ciolacu:

În luna iunie, FC Fcsb a înregistrat la EUIPO o marcă cu numele ”Fcsb Steaua”. Prin această acțiune, Becali a încercat să ocolească o decizie judecătorească definitivă și executorie. Scopul acțiunii este de ai produce prejudicii statului român, prin folosirea fără drept a mărcii Steaua, proprietate a statului român. Domnule Ciolacu, îl susțineți pe Gigi Becali în această încercare a sa de a frauda și de a-i provoca și mai multe prejudicii statului român?