steaua bucurești csm slatina 2-0

Steaua București vs CSM Slatina

Steaua București continuă parcursul bun în play-out-ul Ligii 2. Echipa lui Oprița a obținut încă 3 puncte și a trecut din nou pe primul loc în Grupa B. Steaua București a câștigat cu 2-0 meciul cu CSM Slatina, din Ghencea.

Steaua București: Frănculescu – Dav. Maftei, Vârtej, Rober Sierra, Dobrescu – Drăghici (cpt.), Mancuso, Raicu, Enceanu – Pau Miguelez, Nacho Heras
Rezerve: H. Iancu – Chipirliu, Ad. Popa, Ad. Ilie, Ceceri, Rz. Florea, Gab. Dumitru, Dav. Matei, Boiciuc
Antrenor: Daniel Oprița

CSM Slatina: Micu – Gherghe (cpt.), A. Stan, C. Toma, Sil. Matei, I. Năstăsie, R. Popa, Donca, Dav. Oprescu, Kayondo, I. Mitran
Rezerve: Velcu – Riza, Mondragon, Ciobănică, Doman, D. Dragu, D. Marin, Val. Alexandru, Leață
Antrenor: Daniel Oprescu

Ca de obicei, echipa noastră a început meciul în forță. După 6 minute de joc, tabela arăta deja 1-0 pentru steliști. A marcat Daniel Vîrtej, cu capul, după o lovitură liberă bătută foarte bine de către tânărul Maftei.

Întreaga primă repriză i-a aparținut Stelei. Cei de la CSM Slatina au încercat să egaleze, dar jocul nu prea le-a ieșit, atacurile lor reușite fiind destul de rare. Iar când au avut în sfârșit câte un atac reușit, au dat peste un Frânculescu în formă de zile mari.

La pauză, scorul meciului Steaua București – CSM Slatina a fost 2-0. Marcator a fost de data aceasta Nacho Herras, cel mai bun transfer al iernii. În minutul 40, Vîrtej, omul meciului, a avansat cu mingea la picior până la centrul terenului și a trimis până la Pau Miguelez, care a deviat cu capul până la Enceanu. Acesta a așezat mingea pentru Nacho, care a preluat în careu și care a tras de la 7 metri, fără speranțe pentru portarul Micu.

În repriza secundă, jocul s-a mai liniștit. Steaua a continuat să controleze partida, dar nu a mai marcat. Astfel, în timp ce Unirea Dej a bătut CFC Argeș, echipa despre care se vorbește în aceste zile că ar urma să joace în prima ligă, deși ocupă locul 4 în Grupa A de play-out, Steaua a trecut pe primul loc în grupa sa. Jocul ei merge.

Din păcate, jocul bun a venit prea târziu. Dacă echipa noastră ar fi jucat la fel cum joacă acum și în sezonul regulat, acum poate că urmăream play-off-ul, nu play-out-ul.


Avancronică Steaua București vs CSM Slatina

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 11:00, Steaua București primește vizita celor de la CSM Slatina, locul 4 în play-out-ul Ligii 2. Cu o victorie, Steaua poate trece din nou pe prima poziție în clasament. Meciul Steaua București vs CSM Slatina este transmis live, pe Steaua TV.

În sezonul regulat, Steaua București a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu CSM Slatina. Steaua trecea atunci printr-o perioadă slabă. Așadar nu a surprins pe nimeni când CSM Slatina a reușit să deschidă prima scorul, marcând chiar foarte repede, în minutul 33.

Pentru aproape tot restul meciului, Steaua s-a chinuit să egaleze. A reușit acest lucru chiar în minutul 90, prin tânărul David Matei.

Știm așadar că CSM Slatina este un adversar incomod. Din fericire, e un adversar care trece printr-o formă mai slabă în acest moment. Dacă Steaua are o perioadă bună, cu 2 victorii și un egal în play-out, Slatina are doar o victorie, un egal și o înfrângere, aflându-se la 6 puncte sub echipa noastră.

Etapa trecută, Steaua a făcut 0-0 la Târgoviște. Ar fi putut câștiga meciul. A avut un penalty neacordat și un gol anulat. Putem spune așadar că jocul echipei e în creștere. Ne vom convinge însă de acest lucru mâine dimineață.

În meciul cu CSM Slatina, Steaua București ar putea folosi următorul 11:

Frănculescu – Ceceri, Vîrtej, Dobrescu – Dav. Maftei, Mancuso, Rober Sierra, Drăghici – Adi Popa, Nacho Heras, Chipirliu

Forza Steaua!