oile fcsbistii nu sunt stelisti

Și totuși nu există

Când vorbește Tudorel Stoica, tu taci! Asculți! Bagi la cap! Niciodată nu răspunzi. Steliștii știu acest lucru. Steliștii, nu alții. E așadar ușor de înțeles de ce Mihai Stoica, care nu e un stelist, a încercat să îi dea un răspuns celui mai mare căpitan de echipă din istoria fotbalului românesc. A încercat, dar fără succes.

Totul a plecat de la o declarație foarte corectă dată de Tudorel Stoica:

Nu mă uit la FCSB! De fapt, nu există această echipă, este o formație fără nume! Ce… Sunt patru litere ale alfabetului care nu semnifică nimic! Nici nu m-am uitat la meciurile celor de la FCSB, până acum, spre final, când am sperat că se va întâmpla ceva…

Adică să văd meciuri spectaculoase, că se luptă pentru titlu. Ca să vă răspund la întrebare, acea echipă are jucători mai talentați, dar nu speciali! Cum să fie titlul cu numărul 27 la acea echipă?! Păi, a luat FCSB Cupa Campionilor Europeni sau Supercupa Europei?! FCSB a câștigat acum titlul, după 9 ani de la precedentul, în rest, sunt aberații.

Tudorel Stoica, despre FC Fcsb

Supărat pentru că cineva a spus adevărul despre echipa sa, Mihai Stoica a făcut o postare prin care a încercat și să îl lingușească pe Tudorel, dar și să îl ironizeze. Doar că s-a faultat singur.

fcsb nu există

Pentru a dovedi că echipa sa există, cel poreclit Meme a pus o poză cu presupușii suporteri ai respectivei echipe. Însă toată lumea știe că FC Fcsb nu are suporteri. La fel de cunoscut este de altfel faptul că FC Fcsb este singura echipă din lume la meciurile căreia NIMENI nu îi cântă numele.

Pentru cei care poate că nu înțeleg, când joacă FC Fcsb, niciun suporter despre care se crede că e fcsbist nu strigă ”Hai Fcsb”, dar, în același timp, niciun adversar nu strigă ”m*** Fcsb”. Este exact cum a spus Tudorel Stoica. Această echipă nu există.

FC Fcsb este doar un parazit

Când umpli stadionul doar oferind bilete gratuite și când nimeni nu cântă numele echipei tale la stadion, ești obligat să taci din gură și să nu atragi atenția asupra ta. Și un om cu logică în creier exact așa ar proceda.

La FC Fcsb, însă, nimeni nu e angajat pentru gândirea logică. Acolo sunt importante alte criterii: dezinformare, propagandă, minciună, cocalarism, chiar și furtul. Dacă bifezi măcar unul dintre acestea, ai șansă să te angajezi.

Pentru că FC Fcsb este doar un parazit. La fel ca un parazit, FC Fcsb trăiește doar pretinzând că e Steaua. Nimeni nu ține cu adevărat cu FC Fcsb. Dintre suporterii săi, o parte sunt acolo pentru că îl idolatrizează pe Becali iar cealaltă parte se minte că FC Fcsb ar fi Steaua. Pentru că această minciună încă este folosită puternic la FC Fcsb.

În ciuda proceselor pierdute, în ciuda numeroaselor hotărâri judecătorești, a dovezilor și documentelor publicate, chiar și a faptului că FRF și ziaricii slujitori au ales în acest an să nu continue propaganda (Nici FRF nu a spus că FC Fcsb ar fi câștigat titlul 27 și nici presa nu a mai fost dispusă să scrie articole despre această cifră. De altfel, au apărut chiar articole în care presa a spus că FC Fcsb are fie un titlu, fie șase, dar nu 27), FC Fcsb încă pretinde că e Steaua.

În loc să sărbătorească titlul câștigat, a ales să fure din nou imaginea și titlurile Stelei. Pentru că Tudorel Stoica are dreptate: FC Fcsb nu există. Chiar și ei știu acest lucru. Din acest motiv, după ce au câștigat campionatul, s-au lăudat cu munca Stelei, în loc să se laude cu munca lor.

FC Fcsb nu există. Dar, dacă cineva vrea să demonstreze că există, să-i cânte numele la următorul meci. Asta cu siguranță nu se va întâmpla. Pentru că FC Fcsb nu are suporteri și pentru că nu există.