steaua bucurești fc r 2

Steaua București – FC R 2, 2-0 (0-0)

Nu neașteptat, cu FC R 2, Steaua București a avut parte de un meci destul de dificil. Din fericire, băieții lui Oprița au reușit să câștige cele 3 puncte.

Steaua București: 1. Ștefan Mușat – 18. George Călinţaru, 55. Walace, 4. Dean Beţa, 13. Adrian Ilie – 10. Rareș Enceanu, 8. Valentin Bărbulescu – 9. Emilian Pacionel, 11. Dragoș Huiban, 90. Alexandru Zaharia – 77. Remus Chipirliu.

Rezerve: 22. Horia Iancu – 14. Robert Neacșu, 6. Mădălin Mihăescu, 30. Liviu Băjenaru, 89. Ovidiu Morariu, 5. Sergiu Bactăr, 7. Florin Răsdan, 31. Cezar Mihalache, 47. Dragoș Nicolae.

Cum am anticipat încă din avancronica meciului, deoarece au jucat împotriva Stelei București, peste noapte, noii rapidiști de la FC R 2 au reînvățat fotbalul. Astfel, echipa de pe penultimul loc a reușit să-i pună probleme echipei de pe primul loc. Bineînțeles, ratările nenumărate ale atacanților steliști au contribuit și ele la prestația bună a giuleștenilor. La pauză, tabela arăta un scor de 0-0, greu de imaginat pentru steliștii care s-au așteptat ca buna formă a atacanților lui Oprița să continue.

Jocul greoi și ratările au continuat și în repriza secundă, când Wallace și Chipirliu puteau să deschidă scorul din centrările lui Călințaru. Din fericire, în minutul 78, Chipirliu a strălucit din nou. A fost de fapt doar o licărire, dar a fost destul. Atacantul stelist a scăpat singur către poarta celor de la FC R 2 și a fost faultat în careu. Arbitrul a acordat penalty iar Pacionel a transformat fără emoții, în minutul 80.

Cum visul feceriștilor secunzi a fost distrus de șutul nouarului stelist, acești au pornit în atac, căutând egalarea. Minutul 84 a adus și cea mai periculoasă fază a acestora. Un jucător de la FC R 2 a intrat cu mingea în careul Stelei și, neștiind ce să facă cu ea, a apelat la instincte. Adică a cerșit. Arbitrul, însă, nu a dat nimic. Se întâmplă și asta câteodată. Nu toată lumea are milă față de cerșetori.

Și, ca să nu mai aibă nicio emoție pe final de meci, băieții lui Oprița au marcat din nou, în minutul 89. Băjenaru a bătut o lovitură liberă de pe stânga, Wallace a intrat în careu, a plonjat ca Henrik Larsson în vremurile sale bune și a deviat mingea cu capul în poarta giuleșteană. 2-0 pentru Steaua București și neorapidiștii erau deja în lacrimi.

Steaua nu a făcut un meci strălucit dar s-a impus în cele din urmă. Mai sunt doar două meciuri din acest sezon apoi vine barajul. Dacă acum putem trece cu vederea un meci mai puțin satisfăcător, la baraj nu vor mai fi acceptate scuze.

steaua libera