becali fotbal club fcsb

Fotbal Club FCSB nu-si plateste datoriile cu anii, dar FRF nu ia masuri

Ca in fiecare an pana acum, Liga 1 se transforma tot mai tare in vestul salbatic, cu cat ne apropiem mai mult de sfarsitul sezonului. Dar asta nu ar fi o problema daca toti „pistolarii” ar avea la dispozitie aceleasi arme. Din pacate, in estul nostru salbatic, unii n-au pistoale, altii au pistoale dar cu gloante oarbe, iar pentru o anumita echipa trag chiar organizatorii, de la distanta, din pozitii bine ascunse.

Vorbim, evident, despre Fotbal Club FCSB, echipa pe care FRF si LPF o vor neaparat campioana. In ciuda tuturor neregulilor din jurul acestei echipe, nimeni nu vrea sa vorbeasca despre ele. Asadar, ne vedem din nou nevoiti sa vorbim despre nedreptatile comise de aceasta echipa.

Dupa ce a luat abuziv locul Stelei, clubul Steaua fiind acum obligat sa isi inscrie echipa in liga a patra, Fotbal Club FCSB se pregateste sa ingroape inca o echipa. E vorba despre FC Brasov, club caruia FCSB ii datoreaza o suma importanta de bani. Acesti bani sunt vitali pentru a mentine echipa in viata. Insa Gigi Becali refuza sa ii plateasca, sperand probabil ca FC Brasov va falimenta si ca el va reusi sa scape cu datoria neplatita.

Cand a avut de-a face cu alte echipe cu datorii, FRF nu a stat niciodata pe ganduri. Le-a depunctat sau chiar le-a retrogradat. Fotbal Club FCSB e imuna, insa, in fata tuturor regulamentelor. Poate sa isi schimbe numele cand vrea, poate sa se afilieze la ce liga vrea, poate sa contacteze orice jucatori, oricand, si poate sa isi plateasca datoriile cand vrea. Daca vrea.

Datoria fata de FC Brasov e de 230 de mii de euro. Suma e o nimica toata, daca e sa il credem pe fostul puscarias, care se da zilnic mare ca dispune de fonduri nelimitate. In ciuda bogatiei sale, in ciuda profitabilitatii FCSB-ului, FC Brasov nu reuseste sa isi primeasca banii nici macar dupa ce a castigat in instanta acest lucru.

Vina e tot la FC Brasov, din pacate

„Îi lăsăm până luni, 15 mai, atunci când ar expira termenul până când cei de la Sporting Pitești, a treia parte în acest dosar, se pot adresa la TAS. După această dată, vom face un memoriu la FRF, pentru că ne vrem banii!” a spus Vasile Dochita, presedinte al FC Brasov.

Din pacate, vina e a Brasovului. In loc sa faca plangere, aceasta echipa prefera sa taca, sa se victimizeze prin presa. De ce sa astepti pana in data de 15 mai, cand banii aceia iti apartin de drept?! De ce sa nu vrei sa-ti recuperezi banii cat mai repede?! Mai ales ca Brasovul sta sa dispara.

Insa trebuie sa ii intelegi si pe brasoveni. La cum stau lucrurile in Liga 1, e posibil ca Fotbal Club FCSB sa le faca lor o plangere si sa ceara sa fie dati afara din campionat. Echipa fostului puscarias a ajuns sa conduca fotbalul romanesc cu o mana de fier. Nu la casa fotbalului, ci in Pipera se decide ce echipe au voie sa castige campionatul, ce echipe trebuie sa retrogradeze si ce echipe au voie sa existe.

Fotbalul romanesc are nevoie disperata de o coloana vertebrala, ca sa poata sa stea drept in fata unui fost puscarias care l-a arestat si care il trateaza acum ca pe un sclav. Si se mai intreaba unii de ce nu se mai uita romanii la fotbal. Nu au de ce. Nu exista competitie, nu exista nimic interesant la fotbalul romanesc.