Steaua Bucuresti abonamentele

Steaua Bucuresti si FC Fcsb – Print si cersetor

Ziua de azi a fost, pentru mine, una cu o puternica incarcatura emotionala. Azi dimineata, am primit o poza cu noul lot al Stelei, facand antrenamente in Ghencea pentru prima data dupa 14 ani. Mi-a adus o fericire pe care nu am mai simtit-o de mult timp. M-a facut sa imi dau seama cat de mult mi-a lipsit Steaua, dar si sa realizez cat de mare e diferenta dintre Steaua si FC Fcsb. E enorma, ca diferenta dintre un print si un cersetor.

Aceasta mare diferenta dintre cele doua cluburi s-a vazut pe tot parcursul zilei. Intr-o parte, Steaua facea antrenamente, cu jucatorii sai muncind in tacere sub privirile lui Lacatus si Ion Ion. Pe spate, fiecare avea scris un singur nume: Steaua Bucuresti. In cealalta parte, la TV, oficialii echipei cu nume format doar din consoane stateau in genunchi si se rugau la toti zeii ca UEFA sa le dea o echipa slaba in turul 3 preliminar al Champions League. Pe biletelul folosit la extragere, oficialii UEFA au scris un nume: Fotbal Club Fcsb.

Cei din Asociatia Stelistilor 1947 au fost primii care au prezentat poze de la antrenamentul Stelei. Poza postata de ei azi dimineata a fost preluata de majoritatea ziarelor de sport, obtinand likeuri si shareuri de la sute si mii de suporteri fericiti ca Steaua s-a intors in Ghencea. De partea cealalta, suporterii FC Fcsb, aceiasi care pretind ca echipa lor e castigatoare de cupa europeana, se bucurau ca echipa lor va intalni o echipa slab cotata. Asta da mentalitate de campioni europeni.

La TV, Massimo Pedrazzini, finul lui Becali, lauda jucatorii luati de Steaua de la Regal Sport.

”Nivelul jucătorilor de la Regal București, dar și al celorlalți juniori, este destul de bun. Mi se pare corect ce a vrut să facă Lăcătuș, mai ales că mi-a spus că nu știe dacă va porni din Liga 3 sau Liga 4 și că trebuie să fie pregătit. A luat niște puști interesanți, dar cu experiență, pentru că au jucat deja un sezon întreg în Liga 4, cu Atletico Madrid”, a spus Massimo Perdazzini.

Steaua Bucuresti

Pe alt post TV, Becali arunca blasfemii in stanga si in dreapta, anuntand ca Dumnezeu i-a adus Viktoria Plzen. In acelasi timp, ameninta ca o sa cumpere in sfarsit un fundas de milioane. Pana acum nu a dat prea multi bani, de frica sa nu dea peste Ajax sau Dynamo Kiev. O echipa mai tare l-ar fi scos imediat din Europa iar el ar fi iesit in pierdere.

Privind siteul oficial al Stelei, vezi poze cu niste copii care poarta pe piept stema Stelei, scutul ros-albastru, pe care scrie Steaua Bucuresti si care poarta in centru o stea aurie, cu alte doua stele asemanatoare, dar mai mici, deasupra, pentru cele 21 de campionate castigate in istoria sa.

fotbal club fcsbIn Berceni, jucatorii Fotbal Club Fcsb probabil ca primesc chiar acum noile echipamente. Tricourile lor au culoarea rosie, iar pantalonii au culoarea albastra. Pe piept, insa, poata o stema incredibil de urata. Aceasta este formata dintr-un cerc galben, strabatut de o dunga de un albastru deschis. In centrul cercului se gaseste o cruce, tot galbena. Iar in centrul crucii sta o stea cu 8 colturi. Are aceeasi culoare ca dunga care strabate cercul. Pe bratele crucii stau scrise 4 litere. Luate in ordinea miscarii acelor de ceasornic, acestea scriu „Fbcs”. Acelasi nepot a gandit, probabil, atat designul cat si ordinea in care sa apara literele.

Acum mai multe luni, Steaua Libera a avertizat ca echipa din Berceni are o marca ce include doar 2 culori, galben si albastru. Unii nu ne-au crezut. Poate vor crede acum.


Haideti in Ghencea!

In Ghencea avem Steaua Bucuresti, o regina a Europei, ce isi poarta cu mandrie numele, avand pe piept emblema care a facut-o cunoscuta. Sta cu capul sus, desi e nevoita sa plece de jos. In Berceni, avem un milog al Europei, o echipa cu nume urat, stema urata si comportament urat, care se bucura de lasitatea celor de la LPF si ai carei fani nu au zis nimic atunci cand patronul lor din umbra a lansat atacuri rasiste la adresa jucatorilor lor.

Luni, 17 iulie, de la ora 9.30, Steaua va tine in Ghencea un antrenament deschis publicului. Daca aveti posibilitatea, haideti langa echipa, ca sa ii intrebati si voi pe acei tineri jucatori cum se simt cand joaca avand pe piept emblema si numele Stelei Bucuresti. Cred ca o sa va placa raspunsurile pe care le veti primi.

Photo credit: Steaua Bucuresti