Familia Steaua

Familia Steaua s-a reintregit

Unul dintre lucrurile pe care le-am iubit cel mai mult la Steaua a fost unitatea din interiorul clubului, intre sportivii din sectii diferite. Intotdeauna m-am bucurat sa-i vad pe fotbalisti la meciurile echipei de handbal sau sa-i ascult pe rugbysti cum le incurajeaza pe gimnaste. Toate produceau in mintea mea imaginea unei familii, unite si puternice. Cred si astazi ca aceasta unitate a facut din clubul nostru unul puternic la toate capitolele. Familia Steaua a avut grija ca toti membrii sai sa creasca si sa obtina performantele cu care ne mandrim azi.

Ieri, Steaua a jucat primul meci din aceste sezon in grupele Ligii Campionilor la polo masculin. Din pacate, echipa noastra a fost invinsa de maghiarii de la Eger cu scorul de 8-3. Insa, in tribune, a avut parte de o atmosfera incredibila.

Peluza Sud a fost din nou prezenta la datorie. Tribunele au fost pline, steagurile au fluturat si cantecele au umplut intreg bazinul. Dar stiti care a fost partea cea mai frumoasa a intregii seri? Momentul in care fotbalistii Stelei s-au ridicat si au inceput sa cante, sa sara si sa-i incurajeze pe poloisti, alaturi de Peluza Sud.

Primim multe mesaje de la oameni care ne cearta ca tinem cu o echipa de Liga a IV-a si care ne „sfatuiesc” sa mergem la echipa din Liga 1, pentru simplul motiv ca e Liga 1. Personal, nu vad mare diferenta intre Liga 1 si Liga 4. Toate echipele sunt slabe, din moment ce intreg fotbalul romanesc e la pamant, deci nu putem vorbi de vreun spectacol. Dar si daca ar fi, nimic nu s-ar putea compara cu Familia Steaua.




Aceasta este Familia Steaua. De aici isi trage acest club putere si asta e motivul pentru care noi ne traim vietile in rosu si albastru. Multi nu vor intelege, cu siguranta. N-au cum. Cand traiesti doar intr-o bula unde esti intoxicat fara oprire de oameni care promoveaza nesimtirea si prostul gust, e imposibil sa ajungi sa apreciezi un gest precum cel din videoclipul de mai sus.

Odata cu reactivarea sectiei de fotbal, Familia Steaua s-a reintregit. Noi, echipa Steaua Libera, suntem fericiti ca noii nostri fotbalisti au imbratisat din plin spiritul ros-albastru si ca facem cu totii parte din aceeasi mare familie, Familia Steaua.