Sportul Campina Steaua Bucuresti amical

Amical: Sportul Campina – Steaua Bucuresti, 1 – 7

Dupa saptamani bune de antrenamente fizice, Lacatus si Ion Ion le-au permis in sfarsit tinerilor fotbalisti stelisti sa puna piciorul pe minge. Sambata, 3 februarie, Steaua a jucat primul sau amical din 2018, cu Sportul Campina. Echipa noastra s-a impus lejer, iar noile achizitii nu au dezamagit.

Ion Ion a inceput meciul cu un prim 11 diferit de ceea ce am intalnit pana acum, cu Rasdan si Batfoi titulari:

1. Chis – 25 Zamfirescu, 6. Lolescu, 20. Sitaru, 19. Turbatu, 21. Constantinescu, 15. Olaru, 24. Peptanus, 17. Rasdan, 11. Batfoi, 10. Predescu




In amicalul cu Sportul Campina, stelistii au fost imbracati intr-un echipament format din sorturi si tricouri de culoare rosie, cu jambiere albastre. Asa cum era de asteptat, au dominat meciul inca din primul minut, reusind sa deschida rapid scorul. Rasdan a facut 1-0 in minutul 17. Ghita Constantinescu a dublat avantajul nostru in minutul 30, iar Batfoi a facut 3-0 doar 5 minute mai tarziu.

La pauza, baietii nostri au preferat sa nu mearga la vestiare. Au stat in schimb in frig, alaturi de suporterii prezenti la meci, si au cantat cu ei. Este, poate, cea mai buna dovada ca Steaua si spiritul stelist se afla pe drumul cel bun.




In repriza secunda, antrenorul Ion Ion a schimbat in totalitate echipa. Pe teren au intrat Voican, Grigore, Jitaru, Paduret, Ed. Radu, Curt, Valcea, Chirila, Zeciu, Patranoiu si Mirea. Cei de la Sportul Campina au reusit si ei sa inscrie, dintr-un penalty. Insa Valcea i-a linistit rapid pe adversari, inscriind si el, din lovitura de pedeapsa, pentru 4-1. Pe final, capitanul Iancu a intrat si el pe teren. Nu a intrat, insa, Camara. Atacantul senegalez e in probe la Steaua in aceasta perioada. Nefolosirea sa in acest amical ar putea fi un indiciu ca acesta nu a reusit sa-i impresioneze pe Ion Ion si Lacatus si ca, probabil, nu va fi retinut.

Pe final, Catalin Mirea a mai inscris si el, de doua ori, iar Adi Valcea a reusit sa faca dubla. Meciul Sportul Campina – Steaua Bucuresti s-a terminat cu scorul de 7-1 pentru baietii nostri. A fost un test bun, in care noile achizitii au putut fi vazute la munca, si care le-a oferit un spectacol frumos si suporterilor stelisti care au facut deplasarea.

Forza Steaua!