amical sportul campina steaua bucurest

O mie de oameni au asistat la primul amical din 2018, al Stelei

Steaua Bucuresti a jucat ieri primul sau amical din 2018, impotriva celor de la Sportul Campina. Elevii lui Ion Ion s-au impus cu scorul de 7-1, oferindu-le un spectacol excelent celor aproape 1000 de oameni prezenti la meci.

Amicalul a avut loc pe stadionul Rafinaria, din Campina. In ciuda vremii, foarte multi suporteri stelisti au pornit la drum ieri dimineata, din Bucuresti, pentru a fi alaturi de baietii lui Ion Ion. Acestia au umplut tribuna a doua a stadionului Rafinaria si au oferit un spectacol la fel de frumos ca cel din teren. Vremea ploioasa nu i-a speriat deloc. Stelistii au cantat din minutul 1 si pana in minutul 90, fluturand steaguri si afisand mesaje, unii din ei purtand doar tricouri cu maneca scurta.

Atmosfera creata de suporterii Stelei i-a impresionat pe jurnalistii de la campinatv.ro, care i-au laudat si care au considerat ca au avut privilegiul sa asiste la „cel mai frumos spectacol sportiv de la Câmpina din anul 2018.” Sunt cuvinte frumoase, pe care suporterii stelisti le merita si care descriu ceea ce pana acum cativa ani era normalitate.


Steaua a fost cea mai iubita si respectata echipa din tara. Si va fi din nou

Pana acum cativa ani, Steaua era indiscutabil cea mai iubita si cea mai respectata echipa din tara. Oriunde mergea, echipa noastra umplea stadioanele. Iar cei prezenti o priveau cu admiratie si respect. Totul s-a schimbat, insa, pe undeva pe la jumatatea anilor 2000. Din cauza ca imaginea echipei noastre a fost furata de un personaj gretos, care a tarat-o prin tot felul de scandaluri, multi romani au ajuns sa-si schimbe parerea.

Astazi, pe stadioanele din Liga 1 unde joaca echipa impostoare FC Fcsb, oamenii merg de cele mai multe ori pentru a injura Steaua. Acesta este doar unul din numeroasele efecte negative pe care le-a avut Gigi Becali asupra clubului nostru. Insa, din fericire, nu e unul permanent.

E adevarat ca meciul de ieri s-a jucat intre doua echipe care astazi participa in ligi inferioare. Dar la fel de adevarat e faptul ca una din acele doua echipe a fost Steaua Bucuresti. Adevarata Steaua Bucuresti. Nu o echipa impostoare, murdara, care traieste doar din scandaluri. Incetul cu incetul, romanii incep sa inteleaga acest lucru.

Ieri, Steaua a strans 1000 de oameni pe un stadion care nici nu putea oferi mai multe locuri. A strans 1000 de oameni desi a jucat un meci amical, desi nu si-a facut nicaieri publicitate, desi era o vreme urata. In Liga 1, pe un stadion mult mai mare, la o ora mult mai buna si pe o vreme mai prietenoasa, Gaz Metan a fost nevoita sa-si fraiereasca suporterii, sa-i minta ca joaca impotriva Stelei, desi echipa oaspete are alt nume, si sa le ofere un bilet pe care-l pot folosi si pentru a intra la urmatorul meci pe care echipa medieseana il va juca acasa. Cu toate acestea, a reusit sa atraga doar aproximativ 4000 de oameni. Iar aceasta cifra a fost data de televiziunile care-i sunt prietene lui Becali si care cred ca pot folosi cuvantul „stelistii” pentru a inlocui numele oricarei echipe.


Concluzie

Dupa meciul amical jucat ieri, lasam concluziile legate de echipa si de tactica in curtea lui Ion Ion si a lui Lacatus. Ei se pricep mai bine ca noi la acest capitol. Noi vom vorbi despre suporteri, pentru ca aici ne pricepem mai bine. Din acest punct de vedere, in urma celor petrecute ieri, la meciul amical dintre Steaua si Sportul Campina, putem trage o singura concluzie: SUNTEM PE DRUMUL CEL BUN.

Steaua Bucuresti incepe sa fie din nou echipa respectata si apreciata in intreaga tara.

Photo credit: campinatv.ro