metaloglobus steaua bucuresti

Metaloglobus II – Steaua Bucuresti, 0-10 (0-1)

Marti, 15 mai, a avut loc penultima etapa a sezonului regulat. Pe o vreme urata, Steaua Bucuresti a intalnit echipa secunda a celor de la Metaloglobus. Ros-albastrii s-au impus fara probleme, cu scorul de 10-0.

Steaua Bucuresti: 22. Iancu (cpt.) – 4. Paduret, 20. Sitaru, 5. Radu – 26. Zeciu, 17. Rasdan, 21. Constantinescu, 7. Patranoiu – 10. Predescu, 9. Mirea, 13. Camara

Rezerve: Chis – Boerean, Jitaru, Olaru, Vilcea, Lolescu, Batfoi

Antrenor: Ion Ion


Steaua a inceput in forta meciul si a reusit sa deschida scorul rapid, in minutul 11. Marcator a fost golgeterul echipei, Predescu, care a inscris cu capul, dupa o centrare venita de pe partea dreapta, de la Zeciu.

Dupa deschiderea scorului, meciul s-a linistit. Steaua a continuat sa domine insa nu a mai reusit sa inscrie pana la pauza. Asadar, dupa primele 45 de minute, scorul meciului Metaloglobus II – Steaua Bucuresti era 0-1.

Impinsi probabil de la spate de vremea urata, stelistii au iesit de la cabine mult mai motivati si au hotarat sa puna capat rapid meciului. Predescu a schimbat tricoul de marcator cu unul de pasator si a inventat doua pase, pentru Patranoiu si Mirea, care au inscris in minutele 49, respectiv 50. Cu 3-0 pe tabela si cu cele trei puncte in plasa, Steaua a continuat meciul linistita.

Si stim deja cu totii ce se intampla atunci cand Steaua joaca linistita. Barajul se rupe iar poarta adversa e inundata cu goluri steliste.

Rasdan a facut 4-0 in minutul 58, din penalty, iar Predescu a realizat dubla doar doua minute mai tarziua. Camara a inscris si el doua goluri, in minutele 64 si 72.

Pana la final, Steaua a mai inscris de 3 ori. Rasdan a facut si el dubla, iar Batfoi si-a trecut si el numele pe foaia marcatorilor.

Steaua Bucuresti a invins echipa secunda a celor de la Metaloglobus cu 10-0. Acesta a fost penultimul meci al sezonului regular. Mai urmeaza un meci, in acest weekend, dupa care stelistii lui Lacatus si Ion Ion vor intra in play off. Acolo, baietii nostri vor porni la drum cu 2 puncte, la un singur punct distanta de Academia Rapid.