fc asalt steaua bucurești

Avancronică: FC Asalt – Steaua București

Turul Ligii 4 se încheie în această săptămână. Mâine, de la ora 12.00, cel mai probabil, Steaua va juca ultimul său meci din acest an. Adversar va fi FC Asalt, echipa de pe locul 6.

Steaua București a avut un tur aproape perfect. În 14 meciuri, a marcat 91 de goluri și a încasat unul singur. A pierdut doar 2 puncte, din cele puse în joc, în egalul cu Dinamo, din Ștefan cel Mare. O victorie e absolut necesară. Nu neapărat pentru asigurarea primului loc, pe care Steaua nu are cum să-l mai piardă în această vacanță de iarnă, ci pentru păstrarea unui moral bun pentru retur.

Iar returul va fi cu siguranță unul foarte interesant. Sursele noastre ne-au transmis că AMFB se grăbește să oprească meciurile în acest weekend, urmând ca următorul meci să vină de abia în martie. Motivul e unul singur: Carmen, echipa care cel mai probabil va termina turul pe locul 2, dorește să promoveze. Iar AMFB dorește să o ajute.

Dacă Steaua ar juca acum cu Carmen, i-ar învinge din nou, așa cum i-a învins în prima etapă a acestui sezon, scor 3-0. Însă, până la primăvară, se pot întâmpla multe. Pot fi făcute transferuri, pot fi atrași prieteni noi, etc. Acesta este și motivul pentru care Steaua trebuie neapărat să facă în următoarele luni transferuri de cel puțin Liga 2.

Meciul de mâine, cu FC Asalt, se va juca fără spectatori. Cel mai probabil, Marius Lăcătuș va trimite în teren următorul unsprezece:

22. Horia Iancu (cpt.) – 5. Alin Iordache, 4. Stefan Pădureț, 14. Andrei Nițu, 6. Lucas Caetando – 8. Alexandru Aldea, 16. Adrian Vîlcea – 26. Alexandru Mărgărit, 7. Florin Rasdan, 17. Alin Robu – 10. Alin Predescu

Forza Steaua!