adevarata steaua

V-ati convins unde e adevarata Steaua?

Pana recent, foarte multi „binevoitori” ne intrebau unde e Steaua. Faceau glume ca echipa noastra e in „sertarul lui Talpan” si ne spuneau ca echipa aia din Liga 1, care nu are voie sa se numeasca Steaua, este echipa armatei. Ei bine, toti acesti „stelisti” au primit o palma puternica aseara. Au primit-o de la adevaratii stelisti, care le-au aratat unde e adevarata Steaua.

Ceea ce s-a intamplat ieri, la meciul dintre Steaua si CSU Sibiu, e greu de descris in cuvinte. Peluza SUD a fost prezenta la meci. A venit cu cantece, cu steaguri si cu foarte multa pasiune. Acei 350 baieti au facut o atmosfera cum nu s-a mai vazut de ani buni in Liga 1.

Da, au fost 350 de oameni la un meci de baschet. Au umplut sala. Si ar fi fost cu siguranta mai multi daca spatiul le-ar fi permis. A fost o mare de steaguri si bannere, care au acoperit oamenii. Cantecele lor au zgudiuit sala si chiar nu e de mirare ca Steaua a zdrobit Sibiul cu 71 la 57. Oricarui adversar i-ar fi fost greu sa joace in asemenea infern.

Marius Lacatus si locotenent-colonelul Florin Talpan au fost si ei la meci. Prezenta lor nu a fost trecuta cu vederea, stelistii sudisti multumindu-le si cantandu-le numele minute in sir.

Mai jos, puteti vedea imagini si videoclipuri de la meci.

تم نشره بواسطة ‏‎Steaua Baschet‎‏ في 8 مارس، 2017

تم نشره بواسطة ‏‎SudSteaua.ro‎‏ في 8 مارس، 2017

 

Printr-un banner lung cat latimea salii, stelistii nostri le-au raspuns si acelor impostori care se dau, mai nou, ultrasi stelisti, dar si celor care s-au trezit sa laude galeriile rivale, desi sunt, cel putin in teorie, stelisti. Mesajul de pe banner a fost unul simplu, dar care a facut lumina:

„Nu am plecat vreodata. Acum mai uniti ca niciodata.”

Adevarata Steaua este doar acolo unde sunt adevaratii suporteri.

Ce dulci sunt lacrimile dusmanilor

Din pacate, presa a dat-o din nou in bara. In loc sa laude atmosfera superba facuta de stelisti la baschet, oameni precum Mironica s-au napustit sa loveasca atat in suporteri cat si in Talpan. Insa asta nu ar trebui sa ne surprinda. Acel nenorocit este si va fi mereu sclavul lui Becali. Niciodata nu isi va depasi conditia.

Cat despre fostul puscarias, acesta i-a multumit lui Talpan, in mod ironic, ca l-a „scapat de suporteri”. Lui nu-i plac suporterii. Lui ii place sa aiba stadionul gol, ca sa poata striga la sclavii de pe banca de rezerva. Asa, nu mai trebuie sa isi consume minutele. Si chiar va avea nevoie de acele minute in zilele urmatoare, pentru ca niste fini si nepoti de-ai lui tocmai au fost ridicati de politisti, fiind suspectati de evaziune fiscala. Se pare ca ciobanul preferat al romanilor se va intoarce, in curand, la facultate.

Adevarata Steaua suntem noi!