ion ion

Ion Ion este noul antrenor al Stelei

Asa cum ne asteptam deja, Ion Ion a fost anuntat astazi, in mod oficial, ca noul antrenor al echipei de fotbal a Stelei Bucuresti. Numirea antrenorului reprezinta un pas mare inainte pentru proiectul Stelei.

Fost fotbalist si capitan al Stelei in anii ’70, Ion Ion a fost un mare talent, impresionand prin tehnica sa. In cele noua sezoane jucate pentru militari, acesta a castigat doua titluri de campion si doua cupe.

Obiectivele pe care Ion Ion le va avea ca antrenor al Stelei nu sunt diferite de cele pe care le-a avut ca jucator. Astfel, Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti va urmari tot locul 1, indiferent de liga unde va juca. Obiectivul principal este, evident, promovarea cat mai rapida in prima liga a fotbalului romanesc. Pe langa acesta, insa, Ion Ion va mai avea un obiectiv important, si anume cresterea si promovarea jucatorilor tineri cu scopul de a forma o echipa puternica, capabila sa ajunga si sa se mentina in top.

Conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti a anuntat ca il va prezenta pe noul antrenor al echipei de fotbal miercuri, 29 martie 2017, in cadrul unei conferinte de presa organizata la sediul clubului, in Bulevardul Ghencea, nr. 35, sector 6, București. Conferinta va incepe la ora 13.00.

Bine ai revenit la clubul nostru, Ion Ion!

Forza Steaua!