Unicul Derby Steaua Dinamo

Unicul Derby: Steaua a invins-o din nou pe Dinamo

In aceasta saptamana, Steaua si-a aratat din nou superioritatea in fata rivalei traditionale, Dinamo. Si nu o singura data, ci de doua ori!

Saptamana Unicului Derby a inceput vineri, la handbal. Baietii nostri au obtinut o victorie incredibila chiar pe terenul marii rivale. Dinamo este in acest moment lider in liga nationala de handbal. Insa locurile ocupate in campionat nu au contat niciodata, atunci cand a fost vorba de cea mai mare rivalitate din sportul romanesc.

Ros-albastrii i-au batut pe caini cu 29 la 24, intr-un meci in care au luptat cu foarte multa pasiune. Desi Dinamo a avut chiar si patru goluri in fata Stelei, in prima repriza, cele doua echipe au intrat la pauza la egalitate, 14 la 14.

A doua repriza, insa, a fost dominata in totalitate de sportivii militari. Acestia au fost mereu in avantaj si au incheiat meciul la cinci puncte diferenta, demonstrand din nou ca nimic nu se compara cu Unicul Derby al sportului romanesc.

Pentru CSA Steaua București au evoluat: Ivan Matskevich, Tudor Stănescu (portari), Ivan Dimitrijevic (8 goluri), Gabriel Florea (6), Martin Johannson (4), Milos Kostadinovic (4), Ghiță Irimescu (3), Said Ouksir (2), Dorin Dragnea (1), Ionuț Georgescu (1), Marius Szoke și Nicu Ungureanu.

Saptamana Steaua-Dinamo s-a incheiat tot cu o victorie a militarilor, de data asta la rugby. Meciul s-a jucat pe terenul de rugby din cadrul Complexului Sportiv Steaua – Ghencea, in fata unui public numeros si inflacarat, care si-a sustinut echipa favorita din primul si pana in ultimul minut.

Cu suporterii alaturi, Steaua nu avea cum sa piarda Unicul Derby. Meciul s-a incheiat cu scorul de 39 la 25. La pauza, Steaua conducea cu 26 la 10. Insa, atunci cand vorbim despre un eveniment atat de important, scorul e intotdeauna doar cireasa de pe tort. Cel mai important e jocul, iar baietii nostri nu au dezamagit. Suporterii prezenti la stadion au fost cu siguranta multumiti de spectacolul oferit de cele doua eterne rivale.

Pentru CSA Steaua București au marcat: Vueti ESERIA, Viorel LUCACI, Sabin STRĂTILĂ, Florin SURUGIU și Ionuț DUMITRU câte un eseu, Florin VLAICU (4 tr. 2lp.).

Cu victoria din Unicul Derby, Steaua se mentine pe primul loc, in liga nationala de rugby, cu 34 de puncte adunate in 8 meciuri. Pe locul doi se afla CSM Stiinta Baia Mare, cu 26 de puncte din 7 meciuri.

Nimic nu poate si nici nu se va compara vreodata cu Unicul Derby al sportului romanesc. Cine nu a trait vreodata pe viu un Steaua-Dinamo, nu are cum sa stie ce inseamna un derby adevarat.

Va multumim, baieti, pentru cele doua victorii importante! 
Forza Steaua!