Mirel Radoi

Mirel Radoi e tot unul dintre noi

Zilele trec. Si toate, absolut toate trec in favoarea noastra. Ne apropiem de jumatatea anului 2017 si deja toata lumea stie ca FC Fcsb nu e Steaua. In ciuda propagandei din presa si a minciunilor clanului Becali, cea mai mare parte a oamenilor a inteles ca o echipa a carei nume e format doar din consoane nu poate sa fie aceeasi echipa ca cea care a castigat Cupa Campionilor Europeni. Totusi, e bine cand chiar oameni din cercul interior al lui Becali ii intorc spatele si spun foarte clar ca FCSB nu e Steaua. A facut-o Hagi, nasul lui Becali, iar acum o face si finul sau, Mirel Radoi.

Nimeni nu poate nega legatura dintre Mirel Radoi si Becali. Pe langa relatia de rudenie, cei doi au fost apropiati foarte multi ani. Insa, la fel ca si in cazul lui Hagi, Becali a reusit sa-si bata joc si de Radoi, sa-l umilieasca si sa-l faca sa reanalizeze intreaga relatie.

Iar Mirel Radoi a facut-o. Asa cum il stim, el e un individ serios, nu e las, nu se teme sa spuna ceea ce crede. Mai jos puteti citi o declaratie data recent despre scandalul dintre FC Fcsb si Viitorul lui Hagi.

„Nu vă pot spune chiar tot, dar Viitorul a avut o grămadă de piedici. Vă spun că nu are nimeni cum să conteste titlul Viitorului, indiferent că mergem la TAS sau unde mai mergem. Din punctul meu de vedere, oricum am încerca să o dăm, tot Viitorul a acumulat cele mai multe puncte. Eu dacă aş fi făcut parte din clubul FCSB nu aş mai fi îndrăznit să merg la TAS după ce s-a întâmplat.Să nu ai demnitate şi să recunoşti că ai terminat pe locul doi. Asta în condiţiile în care nimeni din club nu ştia de această portiţă, ea a fost descoperită de un jucător”, a declarat Rădoi. 

Doua lucruri din aceasta declaratie demonstreaza ca Mirel Radoi a incetat, cel putin in acest moment, sa mai fie in tabara lui Becali. In primul rand, acesta a dat din casa. A recunoscut ca FC Fcsb umbla si cu smecherii.

„Nu va pot spune chiar tot, dar Viitorul a avut o gramada de piedici.” – Radoi nu e Mitica Dragomir. El nu a spus si nu spune aiureli doar pentru a ajunge pe ecranele televizoarelor sau pentru a ameninta. Daca a declarat ca Viitorul a avut parte de multe piedici, e destul de sigur ca e adevarat. Ce fel de piedici? Nu stim. Poate e vorba despre meciuri aranjate, poate e vorba doar de un autocar stricat, care nu i-a putut duce destul de repede la un meci. Insa mi-e greu sa cred ca lui Radoi i-ar fi fost rusine sa vorbeasca despre problemele pe care le-a avut autocarul Viitorului.

„Eu, daca as fi facut parte din clubul FCSB, nu as mai fi indraznit sa merg la TAS.” – Nu e nimic mai frumos decat un apropiat de-al lui Becali spunandu-i FC Fcsbului pe nume. Mirel Radoi e unul din acei putini jucatori care au jucat atat pentru Steaua, cat si pentru FC Fcsb. El intelege ce inseamna sa joci pentru o echipa mare, ce presupune acest lucru. Si stie si cum s-a schimbat totul, pe masura ce FC Fcsb a inlocuit Steaua.

Cuvintele lui Mirel Radoi spun un adevar pe care unii nu vor sa il inteleaga. Cand finul lui Becali, unul dintre cei mai apropiati oameni ai fostului puscarias, nu e dispus sa minta pentru el si sa pretinda ca FC Fcsb e Steaua, presa vanduta si suporterii celor de la FC Fcsb ar trebui sa-si puna intrebari.

Mirel Radoi a jucat pentru Steaua intre 2000 si 2003.