federatia lui sandu

Federatia lui Sandu a murit. Traiasca fotbalul romanesc!

Da, stim, s-a amanat sentinta pentru 15 iunie. Dar vrem sa fim primii care sa anunte ca federatia lui Sandu a murit. Sigur, exista posibilitatea sa o amane iar, exista si posibilitatea ca judecatorii sa decida ca cei vinovati nu trebuie sa plateasca 220 milioane euro, ci mai putin, dar e imposibil ca Sandu, Dragomir, LPF si FRF sa scape.

Anul trecut, Tribunalul Bucuresti i-a dat castig de cauza lui Mititelu. Conform acelei decizii, FRF, LPF, Sandu si Dragomir trebuie sa ii plateasca booveanului despagubiri in valoare de un miliard de lei. Mai mult, Sandu si Dragomir au primit si cativa ani de inchisoare cu suspendare. DNA a facut imediat recurs, cerand ca pedepsele sa fie cu executare.

Chiar daca a fost foarte dura, acea decizie nu a fost executorie. Insa de la Curtea de Apel este. Aceasta decizie ii ingrijoreaza pe Sandu si Dragomir. Si asa si trebuie, pentru ca cei doi au facut foarte mult rau fotbalului romanesc.

Nu ne dorim binele lui Mititelu, chiar invers. Il consideram pe acest personaj drept unul dintre vinovatii care au distrus fotbalul romanesc. Si chiar ne pare rau ca el o sa castige bani multi de pe urma acestui proces. Totusi, Sandu si Dragomir trebuie sa plateasca. Iar federatia lui Sandu si liga lui Dragomir trebuie sa dispara.

Stim, cei doi nu mai au nicio treaba cu FRF si LPF. Insa acele doua organisme au contribuit la distrugerea fotbalului romanesc, totul sub conducerea lui Sandu si Dragomir.

„În cei 24 de ani la FRF n-am comis absolut nicio ilegalitate. Nu am încălcat nicio lege, nu am comis vreun abuz față de vreun club,” a spus Mircea Sandu. Aceasta declaratie e o minciuna, evident. Doar acum cateva zile, DIICOT l-a acuzat pe fostul atacant al Sportului de spalare de bani si delapidarea fondurilor FIFA, parca doar pentru a-i da peste nas acestui sfant autodeclarat.

Si da, e destul sa asculti cum Sandu si Dragomir se dau mari ca sunt nevinovati, pentru a-ti da seama ca ei chiar sunt vinovati. Nici nu mai trebuie sa privesti ruina care este fotbalul romanesc.

Federatia lui Sandu a luat nastere in 1990, cand un grup de baieti care s-au crezut destepti a vrut sa profite de haosul provocat de schimbarea regimului pentru a se imbogati din fotbal. Le-a iesit. Sandu, Dragomir si multi altii au facut milioane pe spatele sportului romanesc. Au strans averi dar, in acelasi timp, au distrus un fotbal care, inainte de 90, era printre cele mai bune din Europa.

Acum a venit vremea ca cei doi sa plateasca pentru tot raul facut. Putem declara inca de azi ca federatia lui Sandu a murit. Nu mai trebuie sa asteptam doua saptamani. Sa speram doar ca, in golul lasat de acesti mizerabili, va aparea ceva mai bun. Sa speram ca va reaparea fotbalul romanesc.