amical Steaua

Steaua a programat al doilea amical al verii

Dupa victoria cu 3-0, obtinuta in weekendul trecut, in compania celor de la Comprest Bucuresti, Steaua si-a programat al doilea amical al verii. Astfel, in acest weekend, echipa noastra urmeaza sa joace impotriva echipei nationale U17 a Romaniei. Meciul va avea loc la Gheile Gradiestei, conform Sport.ro

Cele doua echipe se vor intalni in data de 30 iulie. Inca nu au fost date catre presa alte detalii, cum ar fi ora la care va avea loc partida sau pretul biletelor. Ce e sigur, insa, e faptul ca suporterii stelisti vor fi alaturi de echipa si in acesta al doilea meci.



Selectionata U17 este pregatita de Sorin Colgeag si e formata din jucatori nascuti in 2001. Amicalul cu Steaua ii va ajuta sa se pregateasca pentru preliminariile Euro 2018.

Pentru Steaua, acest al doilea meci va insemna o noua oportunitate de a testa jucatorii achizitionati in acest an dar si de a forma o echipa omogena, de a construi relatii de joc si de a pregati echipa pentru meciurile care vor urma in acest sezon al ligii a patra.

Noi, suporterii, asteptam cu nerabdare acest al doilea test, pentru a-i putea vedea pe baieti din nou la lucru. Duminica trecuta, acestia nu au dezamagit, trecand de Comprest Bucuresti cu scorul de 3-0, spre fericirea celor aproape 2000 de fani prezenti in jurul Terenului 5 din Complexul Sportiv Steaua. La fel ca cei de la Comprest, si Nationala U17 ne este, in mare, necunoscuta. Astfel, nu putem prezice ce se va intampla in acest amical. Echipa noastra poate sa castige, sa termine la egalitate sau sa piarda meciul. Insa rezultatul e mai putin important in aceste momente. Ceea ce conteaza cu adevarat este ca baietii sa dezvolte niste relatii de joc care sa-i transforme intr-o echipa de temut.

Dupa spectacolul din weekendul trecut, tinerii nostri fotbalisti au inteles cu siguranta ce inseamna sa joci la Steaua. Asteptam, asadar, sa vedem asta si in jocul lor.

Forza Steaua!