alibec becali oile

Gigi, schimba-le nutretul, ca s-a stricat

Nimic nu e mai trist decat sa vezi cum niste animale se chinuie. Ieri, din pacate, am avut parte de un astfel de spectacol. FC Fcsb a reusit sa treaca de Viktoria Plzen, in turul 2 sau 3, nu stiu sigur, preliminar al Champions League, si s-a bucurat, asa cum fac toate echipele mici. Doar ca jucatorii lor pareau beti sau drogati.

Nu, nu-i jignim. Spunem doar adevarul. In propriul vestiar, jucatorii celor de la FC Fcsb cantau cantece de-ale Stelei, asa cum se poate vedea intr-un videoclip de la Gigisport. Au cantat faimosul „Romania, Steaua! Oriunde, Steaua! Campionii din Ghencea!”. Dar, asa cum stim deja, ei nu sunt Steaua. Si nici nu joaca in Ghencea. Si nici campioni nu sunt, daca e sa mergem pana acolo.

Asadar, trebuie sa ne intrebam cu ce-si hraneste Gigi Becali sclavii. Nu, nu-i jignim nici de data asta. Becali a recunoscut deja ca el e stapan si ca angajatii ii sunt sclavi. Poate ca ar trebui sa anuntam Protectia Animalelor, daca aceste mioare dragute sunt hranite cu nutret expirat. Nu e frumos, Gigi. Ai grija de ei.

La un moment dat, in videoclip apare si Meme Stoica, dansand ca o fetita si incercand sa-l sarute pe Mache. In prima faza, am crezut ca si el a mancat ceva stricat. Insa am realizat ulterior ca acesta e comportamentul normal al lui Meme Stoica.

In final, Alibec, mioara preferata a stapanului Gigi, cedeaza in fata bolii si incepe sa danseze din buric. Din fericire, isi pastreaza tricoul alb-rosu pe el. Ar fi facut multe victime daca l-ar fi dat jos si si-ar fi expus sunculitele.



Noi glumim, pentru ca e bine sa glumesti si sa razi. Insa trebuie sa privim acest eveniment si serios. Acesti oameni pretind ca sunt Steaua, chiar striga ca sunt Steaua, desi un judecator le-a interzis asta. Insa comportamentul lor este de FC Fcsb.

FC Fcsb e o echipa incredibil de mica. Pentru ca doar o echipa incredibil de mica se poate bucura pentru o simpla calificare in grupele Europa League. Da, Europa League, pentru ca ei nici nu viseaza la Champions League. Se multumesc cu putin. Ajung in Europa League, acolo o sa fie din nou ciuca batailor, dar macar vor lua niste bani. Care bani vor ajunge tot in buzunarul lui Becali.

In istoria sa, Steaua Bucuresti s-a batut cu Barcelona, cu Milan, cu Juventus, cu PSV, Borussia si multe alte echipe imense. A sarbatorit doar de doua ori, in seara de 7 mai, 1986, si in seara de 24 februarie, 1987. Daca esti suporter de-al lui FC Fcsb si citesti aceste randuri, probabil ca habar nu ai ce reprezinta cele doua zile. Dar poti cauta pe internet. Dupa ce le gasesti, compara cele doua evenimente cu victoria pe care FC Fcsb a obtinut-o ieri in fata vicecampioanei Cehiei.