amical

Amical: Steaua Bucuresti – Infratirea Harman, 2-3

Steaua Bucuresti a inregistrat astazi prima infrangere din aceasta vara. La Harman, o comuna aflata la 10 kilometri de Brasov, baietii lui Ion Ion au intalnit echipa Infratirea Harman. Ros-albastrii au pierdut cu scorul de 2 la 3.

Steaua a inceput meciul cu urmatorul prim 11:

Andrei Voican – Mihai Butoi, Stefan Paduret, Bogdan Sitaru, Andrei Grigore, Ghita Constantinescu, Adrian Valcea, Cadolar Curt, Claudiu Zamfirescu, Andrei Predescu, Catalin Mirea

Golurile stelistilor au fost marcate de Ghita Constantinescu si de acelasi Catalin Mirea, care ne-a obisnuit deja cu cel putin un gol pe meci. Putem de asemenea sa observam un schelet de jucatori care par ca l-au convins pe Ion Ion. Oameni precum Sitaru, Paduret, Curt, Valcea, Predescu si Mirea au aparut foarte des in primul 11 in aceasta vara si cel mai probabil vor fi titulari in meciurile ce vor urma.



Trebuie din nou sa il laudam pe inaltul atacant Catalin Mirea. La inceputul perioadei de pregatire, antrenorul Ion Ion a anuntat ca e in cautarea unui atacant care sa marcheze meci de meci. Tanarul Mirea nu a lasat ca aceste cuvinte sa-i treaca pe langa urechi. A ascultat, s-a ambitionat si a marcat o caruta de goluri in aceasta perioada de pregatire, demonstrand ca este un om pe care Ion Ion poate conta. Chiar suntem curiosi daca antrenorul stelist se mai gandeste in acest moment la aducerea vreunui alt atacant. Cel mai probabil, nu.

Infrangerile sunt dureroase, insa nu trebuie sa ne descurajeze. Steaua vine dupa o perioada foarte incarcata, cu foarte multe meciuri amicale, iar oboseala este normala. Pe langa cele 5 amicale pe care vi le-am prezentat pe site-ul nostru, Steaua a mai jucat alte doua meciuri, cu Precizia Sacele(victorie cu 1-0) si KSE Tg. Secuiesc(victorie cu 5-0), ultima fiind echipa nou promovata in Liga 3. Si Olimpic Cetate Rasnov, formatie cu care Steaua a facut 0-0 in aceasta saptamana, e tot o echipa de Liga 3.

Dupa rezultatele inregistrate in aceasta vara, cantonamentul de la Cheile Gradistei poate fi considerat unul de succes. Rezultatele au fost bune, adversarii au fost tari, iar echipa noastra a reusit sa-si formeze un prim 11 cu care sa atace urmatorul sezon al ligii a patra. Pentru Steaua, aceasta perioada de pregatire se va incheia maine, cu un meci impotriva celor de la Textila Prejmer. Meciul va avea loc dimineata, de la ora 11.

Ii multumim din nou „corespondentului” nostru, Vali Simi, pentru poze si pentru informatii.

Forza Steaua!



Mai jos puteti urmari amicalul cu Infratirea Harman. Acesta a fost transmis live, pe Facebook, de catre Asociatia Stelistilor 1947.