Steaua - Dinamo

Sezonul sportiv 2017-2018 incepe cu Steaua – Dinamo

Daca, pentru restul planetei, lupta dintre Floyd Mayweather si Connor McGregor este cel mai important eveniment sportiv al verii, in Romania doar Unicul Derby este rege. Pentru noi, stelistii, sezonul sportiv 2017-2018 va incepe sambata, 26 august, de la ora 17.00 cu meciul de rugby Steaua – Dinamo.

Meciul va avea loc in complexul sportiv Steaua, din Ghencea, si va marca prima etapa a Superligii CEC Bank. Anul trecut, Steaua a fost invinsa in semi-finale de Timisoara Saracens, echipa care a si castigat titlul national. Asa ca baietii nostri au acum o revansa de luat. Si nici nu se putea un adversar mai bun pentru a te scapa de toti nervii pierderii titlului din sezonul trecut.

Asteptam asadar ca baietii nostri sa ii pedepseasca pe caini si sa ii trimita din nou la locul lor. Urmatorul sezon trebuie sa fie al nostru. Iar acest Steaua – Dinamo trebuie sa fie startul perfect pentru noi.

Haideti asadar in numar cat mai mare langa baieti, ca sa ii purtam spre victorie si ca sa-i umilim din nou pe rivalii nostri de-o viata!

Forza Steaua!

 

Photo credit: CSA Steaua Bucuresti