lotul stelei amical steaua unirea izvoarele

Amical: Steaua Bucuresti – Unirea Izvoarele, 9-0(3-0)

Steaua Bucuresti a incheiat in forta sezonul de pregatire, invingand cu scorul de 9 – 0 echipa Unirea Izvoarele. Acum, baietii lui Ion Ion vor privi catre primul meci oficial al Stelei de la reactivarea sectiei de fotbal. Saptamana viitoare, ros-albastrii vor debuta in Liga 4, unde ii vor intalni pe cei de la Venus Bucuresti.

Echipa de start a Stelei: Iancu-Butoi, Pădureț, Sitaru, Grigore – Constantinescu, Curt, Vâlcea – Zamfirescu, Mirea, Predescu

Cel mai probabil, acesta va fi si primul 11 pe care Ion Ion il va folosi impotriva celor de la Venus. In mare parte, aceasta a fost echipa tip folosita de Steaua in perioada de pregatire. Cu siguranta, insa, vor exista numeroase modificari in timpul sezonului si este de asteptat ca intreg lotul sa fie folosit.

Steaua a intalnit Unirea Izvoarele pe Terenul 5, acolo unde va juca si meciurile oficiale din acest sezon al ligii a patra. Predescu si Mirea au marcat amandoi cate doua goluri, primul fiind si omul meciului, trecandu-si in cont si o frumoasa pasa de gol, din rabona. Ceilalti marcatori ai Stelei au fost Zamfirescu, Paduretu, Turbatu, Izvoranu si Patranoiu.

„Îmi place să creez cât mai multe situații de gol la poarta adversă. Mereu am jucat în stânga, să pot să intru în centru. Am tot exersat centrările rabona la antrenament, iar azi și scorul mi-a permis să le folosesc. Mă bucur că la capătul uneia a și ieșit gol. Poate o să vedeți așa ceva și în campionat, dacă scorul o va permite. E important că reușim să facem și spectacol pentru fani, care au fost și azi lângă noi. Nu cred că se poate spune că am devenit un idol pentru ei, e prea devreme pentru așa ceva, dar le mulțumesc pentru încredere și susținere. Ne așteaptă un campionat greu, dar noi avem avantajul a două cantonamente și sper să reușim să ne impunem, să promovăm”, a declarat Predescu pentru GSP.ro.

Predescu este un stelist pursange, nascut si crescut in Ghencea. Mai mult, sora sa, Alexandra Predescu, este legitimata la sectia de scrima a Stelei.

Suporterii au fost din nou prezenti si la amicalul cu Unirea Izvoarele. Cum toate cele 900 de abonamente au fost deja vandute, e de asteptat ca tribunele sa fie pline saptamana viitoare, vineri, la ora 17.00, pentru meciul cu Venus.


Sarbatoarea stelista continua!

Astazi, 26 august, Ghencea e din nou plin de activitate. Amicalul cu Unirea Izvoarele a fost doar  primul din patru meciuri la care vor lua parte sportivii stelisti.

Tot astazi, de la ora 16.00, echipa de fotbal U19 a Stelei va intalni echipa U19 a celor de la Farul Constanta. Iar de la ora 18.00, echipa noastra U17 va intalni echipa U17 a Farului.

Insa main event-ul zilei va incepe de la ora 17.00, pe terenul de rugby, acolo unde va avea loc Unicul Derby al sportului romanesc, Steaua – Dinamo. Baietii nostri ii vor intalni pe rivali intr-un meci din prima etapa a Superligii de Rugby.

Steaua a inceput ziua cu o victorie si ne asteptam sa o termine la fel.

Forza Steaua!